Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Pokrenut mobilni poslovni news portal

U današnje vrijeme postalo je normalno „surfati“ gdje god se nalazili stoga je poslovni news portal www.poslovni-savjetnik.com odlučio pratiti trendove i svojim vjernim čitateljima ponuditi verziju ovog mobilnog poslovnog news portala.

U današnje vrijeme postalo je normalno „surfati“ gdje god se nalazili stoga je poslovni news portal www.poslovni-savjetnik.com odlučio pratiti trendove i svojim vjernim čitateljima ponuditi verziju ovog mobilnog poslovnog news portala.

Centralni poslovni news portal Poslovnog savjetnika za svoje čitatelje dostupan je i u mobilnoj verziji te je optimiziran za sve uređaje. Portal je moguće pronaći na adresi m.poslovni-savjetnik.com ili na način da jednostavno u mobitel upišete poslovni-savjetnik.com, a redirekcija na mobilnu verziju će se dogoditi automatski.

Najnovije informacije iz politike, svijeta financija, poduzetništva, managementa, marketinga i prodaje od sada možete čitati i naravno komentirati putem Facebooka i Twittera gdje god se nalazili.

“Mobilna verzija slična je originalnoj verziji news poslovnog portala Poslovnog savjetnika, ali je prilagođena mobilnim uređajima kako bi korisnici što brže i jednostavnije pretraživali sadržaje”, kaže glavni urednik portala Igor Milinović.

“Centralni poslovni news portal poslovni-savjetnik.com pokrenut je kao nadogradnja tiskanom izdanju poslovnog mjesečnika Poslovni savjetnik. Nakon samo nešto više od godinu dana prema Gemius Audience analizi za siječanj 2012., portal Poslovnog savjetnika je zauzeo drugo mjesto po posjećenosti u kategoriji hrvatski poslovni news portali. To je svakako rezultat našeg ulaganja i stalnog rada na portalu, što planiramo i dalje kako bismo poslovali u skladu s trendovima i posjetiteljima, te oglašivačima pružili sve ono što nas i traže”, kaže direktorica portala Sandra Mihelčić.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.