Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

8. konferencija tajnica/nika, administrativnih djelatnia i voditelja ureda

Časopis Poslovni savjetnik organizira tradicionalnu 8. nacionalnu konferenciju s ciljem da na praktičnim i primjenjivim izlaganjima predavača doprinese daljnjem usavršavanju poslovnih tajnika/ica i voditelja/ica ureda ali i svih osoba koje se žele usavršavati i poboljšati svoje poslovne rezultate.

Nitko ne može vrhunski obavljati svoj posao bez kontinuirane edukacije i usvajanja novih znanja, stoga, izađite iz ureda i pronađite malo vremena za sebe i svoj profesionalni razvoj. Uvjereni smo da ćete postizati još bolje poslovne rezultate.

Tajnik/ica je desna ruka direktora/ice i stoga se često kaže da iza svake uspješne tvrtke stoji još uspješnija tajnica, odnosno tajnik. To je osoba koja komunicira sa svima unutar tvrtke, spona je s ljudima izvan tvrtke i svojem direktoru/ici olakšava posao preuzimajući na sebe organizacijske zadatke i brigu za funkcioniranje tvrtke. U državnim institucijama uloga tajnika/ice je još značajnija, tajnici su visoko pozicionirane osobe od velikog značaja za rad državne uprave, te u udrugama.

Cijena jedne kotizacije: 698,00 kn (+ PDV25% )

U cijenu kotizacije uračunato je predavanje prema programu, ručak iz ponude dnevnog menija restorana Lucija, kava, radni materijali (blok, kemijska olovka, skripta), potvrda o sudjelovanju, poklon paket naših sponzora. Program pogledajte najTajnica-natjecaj-2016.

Više informacija možete dobiti na brojevima telefona 01/49 21 742 i 01/49 21 737

ili nawww.poslovni-savjetnik.com. Prijaviti se možete na [email protected]

Pročitajte još:

Edukacija

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja...

Edukacija

Ovogodišnje izdanje WOLF konferencije nadovezuje se na izrazito uspješnu prošlogodišnju WOLF konferenciju.

Edukacija

Otvorene su rezervacije za Blind bird kotizacije po najpovoljnijoj cijeni za jednu od najpopularnijih tehnoloških konferencija unutar IT zajednice.

Turizam

Kroz SMARTMED projekt posljednje tri godine provelo se niz korisnih radionica i panel rasprava, 9 pilot projekata te niz ostalih aktivnosti koje su doprinijele...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.