Porezna uprava nadzire liječnike, stomatologe i beauty salone

Porezna uprava nadzire liječnike, stomatologe i beauty salone

Nema odmora, Porezna uprava nadzire liječnike, stomatologe i beauty salone! Nakon što su tijekom siječnja proveli akciju pojačanog nadzora poreznih obveznika koji obavljaju trgovinu na malo mesom, voćem, povrćem, cvijećem, kruhom, pecivom i drugim pekarskim proizvodima, ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave ovaj put provodit će pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju medicinsku i stomatološku praksu, djelatnost frizerskih salona i salona za uljepšavanje, njegu i održavanje tijela, te djelatnost kemijskih čistionica u razdoblju od 04. do 07.02.2015. godine.

Iz Porezne uprave pozivaju sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Kako ističu na svojim stranicama, ovlašteni službenici Porezne uprave će samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, kroz organizirane zajedničke akcije, tijekom cijele 2015. godine obavljati nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Podijeli

Odgovori

Top