Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Porezna uprava pojačava nadzor poreznih obveznika

Pozor! Porezna uprava pojačava nadzor poreznih obveznika. Naime, ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave kreću u kontrolu poreznih obveznika kako bi se smanjio broj onih koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama. Tako na službenim stranicama Porezne uprave obavještavaju kako će u “sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici provoditi pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju trgovinu na malo mesom, voćem, povrćem, cvijećem, kruhom, pecivom i drugim pekarskim proizvodima u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine”.

Ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama, naročito sa službenicima Carinske uprave, tijekom cijele 2015. godine obavljat će  kontinuirano nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom te će i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama.

“Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ http://www.porezna-uprava.hr/bi/Stranice/Pisite-nam.aspx   ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte [email protected] .


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.