Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Portal LiveCamCroatia peti od 25 najboljih u svijetu

Portal LiveCamCroatia peti u svijetu od 25 kandidiranih

Veliko priznanje dobio je portal web kamera LiveCamCroatia. Naime, prema izboru vodećih stručnjaka za video tehnologije iz EarthCama, najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu, hrvatski portal LiveCamCroatia je peti od 25 najboljih u svijetu live stream panoramskih kamera za ovu godinu.

Do ovakvog uspjeha hrvatski portal je došao u konkurenciji web kamera iz SAD-a, Međunarodme svemirske postaje, kamera s Copacabane, s Islanda koje prikazuju Auroru Borealis, Tower Bridgea iz Londona, džamije u Mekki…

Ovaj uspjeh samo je nastavak izvrsnog rada prijašnjih godina jer su i prošle godine njihove tri kamere, u Rijeci, na plaži u Baškoj Vodi te u srcu kontinentalnog turizma u Daruvaru, bile u top 10 najboljih pogleda na svijetu.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.