Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Panoramska web kamera LiveCamCroatia u Baškoj Vodi među top 10 u svijetu

Nova panoramska web kamera u sustavu LiveCamCroatia postavljena u Baškoj Vodi uvrštena je u top 10 najboljih ‘live stream’ web kamera u svijetu u svibnju ove godine te se našla na trećem mjestu temeljem izbora vodećih stručnjaka za video tehnologije iz EarthCama, najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.

Nova panoramska web kamera u sustavu LiveCamCroatia postavljena u Baškoj Vodi uvrštena je u top 10 najboljih 'live stream' web kamera u svijetu u svibnju ove godine te se našla na trećem mjestu temeljem izbora vodećih stručnjaka za video tehnologije iz EarthCama, najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.

O tome su danas izvijestili iz LiveCamCroatia, brenda zagrebačke tvrtke Security projekti.

Berislav Vahčić iz LiveCamCroatia istaknuo je da je to i velika svjetska promocija za hrvatski turizam jer kamera u Baškoj Vodi prenosi pogled na jednu od najljepših plaža na Makarskoj rivijeri te se našla u konkurenciji 10-ak tisuća kamera na svijetu, a na listi top 10 najboljih prestigla je čak i kameru na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Vahčić napominje i da takvih kamera u Hrvatskoj imaju 50-ak na različitim lokacijama, pri postavljanju surađuju s gradovima, mjestima i turističkim zajednicama, a dodaje i da to ne traži velike troškove osim za kameru, što s montažom košta oko deset tisuća kuna.

Kaže i da to nije njihov prvi takav uspjeh jer su prošle godine u top 10 najboljih pogleda na svijet bile uvrštene još dvije LiveCamCroatia kamere, u Rijeci te u Daruvaru.

U vezi izbora EarthCam-a kaže da se pri odabiru najboljih najviše gleda kvaliteta slike i jedinstveni kadar, a svi odabrani pogledi s kamera mogu se pogledati na tom svjetskom portalu kojeg posjećuju milijuni iz cijelog svijeta.

Od Baške Vode ovog su mjeseca po tom izboru bile bolje tek kamere iz SAD-a koje, kako kaže, koriste velike internetske resurse, pa je tako na prvom mjestu kamera koja snima obnovljeni WTC u New Yorku, a na drugom pogled na Dealey Plaza u Texasu, dok su iza kamere u Baškoj Vodi ona s Međunarodne svemirske postaje, te s pogledima na Krakow i Gibraltar.

Vahčić ističe da su iznimno ponosni na priznanje EarthCama, da ih veseli i što je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske tim putem nova razglednica i neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.