Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Posao.hr donosi zanimljiv pregled poslova

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Ponuda poslova u farmaciji, medicini ili trgovini

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

STSI zapošljava na pozicijama: stručnjak projektant (m/ž), poslovođa održavanja (m/ž), specijalist za kemijsko – mehaničko čišćenje (m/ž), tehničar za poslove videonadzora (m/ž), strojar (m/ž), tesar / zidar (m/ž), vozač / operator specijalnog vozila (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), operater za strojnu obradu (m/ž) i operater za sanaciju spremnika (m/ž). Prijavite se čim prije putem linka.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutske tehničare (m/ž) u Puli i Dubrovniku te farmaceute (m/ž) u Osijeku, Sisku, Dubrovniku i Rijeci. Rok prijave je 5.10. Aplicirajte.

PrinC d.o.o. traži Firebase / Android App Developer – a (m/ž) te Software Developer – a (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi dugoročnu suradnju, konkurentna primanja, mogućnost ugovora na neodređeno te rad u ugodnom okruženju. Rok prijave je 7.10. Aplicirajte.

Macel plin d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, viša ili visoka struka elektrotehničkog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi redovita primanja i ugovor o radu na neodređeno. Prijavite se.

Konto-kat d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Sesvetama. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatak na plaću, plaćenu prehranu i prijevoz do posla. Prijavite se ovdje.

Gi Group zapošljava menadžera razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 9.10. Uvjeti za zaposlenje su sveučilišna diploma, najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u, poznavanje HR trendova i praksi na tržištu Hrvatske i tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera / inženjera elektrotehnike (m/ž) i projektanta – konstruktora mehanike (m/ž). Lokacije rada su Kutina i Zagreb. Uvjeti su visoka ili viša stručna sprema elektrotehnike, odnosno strojarstva, dvije godine radnog iskustva u struci, korištenje programskih jezika i slično. Prijavite se klikom na link.

Strabag zapošljava suradnika u odjelu za Windows hosting (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.10. Uvjeti su dobro poznavanje administracije Windows okruženja, radno iskustvo, osnove znanja iz mrežnih tehnologija te poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Arena Casino zapošljava voditelja HR -a (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 9.10. Potrebne su minimalno tri godine radnog iskustva na poziciji voditelja HR-a, razvijene socijalne kompetencije i emocionalna inteligencija, komunikacijske vještine, iskustvo s društvenim mrežama i slično. Poslodavac omogućuje službeno prijenosno računalo i mobitel, stimulativna primanja i mogućnost rada na neodređeno. Prijavite se ovdje.

Tvrtka yoummday zapošljava na poziciji Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 10.10. Poslodavac nudi plaću do 20.000 kuna. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.