Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19 uz sve police životnog osiguranja

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

grawe

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19. Radi se o novčanoj naknadi od 100 kuna za svaki dan koji osiguranik provede na bolničkom liječenju bolesti COVID-19.

Pogodnost vrijedi za sve police životnih osiguranja ugovorene u GRAWE-u od 30. srpnja do 30. rujna, uključujući i police rentnog životnog osiguranja, a pokriće vrijedi za period od 6 mjeseci od datuma ugovaranja. Time se zapravo pokriva vrlo rizičan period tzv. „drugog vala“ koji bi, prema predviđanjima stručnjaka, trebao nastupiti na jesen.

Život i zdravlje neodvojivi su, zato smo odlučili našim osiguranicima koji brinu o svojoj sigurnosti te o sigurnosti svoje obitelji, pokloniti posebno pokriće za, trenutno, najveću ugrozu ljudskom zdravlju. Svjesni smo kako je bolovanje vrlo stresan period u kojem su nam i financijski prihodi smanjeni, stoga smo svojim osiguranicima željeli dati financijsku potporu za slučaj bolničkog liječenje bolesti COVID-19“, komentirala je Martina Bedak, voditeljica Odjela za osiguranje osoba u GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska nudi čitav niz programa životnih osiguranja, od klasičnih životnih osiguranja, preko štednih životnih osiguranja, riziko osiguranja, životnog osiguranja s uključenim teškim bolestima, životnih osiguranja povezanih s investicijskim fondovima, štednih životnih osiguranja za djecu pa sve do rentnih osiguranja za sigurniju i kvalitetniju mirovinu. Svoju stabilnost i pouzdanost za korisnika u njegovim važnim životnim ciklusima, GRAWE potvrđuje i činjenicom da je jedno od rijetkih osiguravajućih društava u Hrvatskoj koje je svake godine, od osnutka do danas, ostvarilo i pripisalo dobit korisnicima po policama životnih osiguranja.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.