Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19 uz sve police životnog osiguranja

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

grawe

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19. Radi se o novčanoj naknadi od 100 kuna za svaki dan koji osiguranik provede na bolničkom liječenju bolesti COVID-19.

Pogodnost vrijedi za sve police životnih osiguranja ugovorene u GRAWE-u od 30. srpnja do 30. rujna, uključujući i police rentnog životnog osiguranja, a pokriće vrijedi za period od 6 mjeseci od datuma ugovaranja. Time se zapravo pokriva vrlo rizičan period tzv. „drugog vala“ koji bi, prema predviđanjima stručnjaka, trebao nastupiti na jesen.

Život i zdravlje neodvojivi su, zato smo odlučili našim osiguranicima koji brinu o svojoj sigurnosti te o sigurnosti svoje obitelji, pokloniti posebno pokriće za, trenutno, najveću ugrozu ljudskom zdravlju. Svjesni smo kako je bolovanje vrlo stresan period u kojem su nam i financijski prihodi smanjeni, stoga smo svojim osiguranicima željeli dati financijsku potporu za slučaj bolničkog liječenje bolesti COVID-19“, komentirala je Martina Bedak, voditeljica Odjela za osiguranje osoba u GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska nudi čitav niz programa životnih osiguranja, od klasičnih životnih osiguranja, preko štednih životnih osiguranja, riziko osiguranja, životnog osiguranja s uključenim teškim bolestima, životnih osiguranja povezanih s investicijskim fondovima, štednih životnih osiguranja za djecu pa sve do rentnih osiguranja za sigurniju i kvalitetniju mirovinu. Svoju stabilnost i pouzdanost za korisnika u njegovim važnim životnim ciklusima, GRAWE potvrđuje i činjenicom da je jedno od rijetkih osiguravajućih društava u Hrvatskoj koje je svake godine, od osnutka do danas, ostvarilo i pripisalo dobit korisnicima po policama životnih osiguranja.

Pročitajte još:

Lifestyle

Pandemija COVID-19 utjecala je na nekoliko razina; testiranja su bila usmjerena na COVID-19, mjere suzbijanja pandemije COVID-19 uz iznimno visoku procijepljenost protiv gripe, pomogle...

Ekonomija

Wizz Airovi putnici mogu kupiti putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove liječenja vezana za Covid-19 pri putovanju u inozemstvo.

Turizam

Kvalitetna epidemiološka situacija i percepcija sigurnosti destinacije ove su godine preduvjeti ostvarivanja značajnijeg turističkog prometa.

Komentari

Bez obzira na tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, čak dvije trećine građana (68%) smatra kako epidemija ima i neke svoje pozitivne posljedice.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.