Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19 uz sve police životnog osiguranja

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

grawe

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19. Radi se o novčanoj naknadi od 100 kuna za svaki dan koji osiguranik provede na bolničkom liječenju bolesti COVID-19.

Pogodnost vrijedi za sve police životnih osiguranja ugovorene u GRAWE-u od 30. srpnja do 30. rujna, uključujući i police rentnog životnog osiguranja, a pokriće vrijedi za period od 6 mjeseci od datuma ugovaranja. Time se zapravo pokriva vrlo rizičan period tzv. „drugog vala“ koji bi, prema predviđanjima stručnjaka, trebao nastupiti na jesen.

Život i zdravlje neodvojivi su, zato smo odlučili našim osiguranicima koji brinu o svojoj sigurnosti te o sigurnosti svoje obitelji, pokloniti posebno pokriće za, trenutno, najveću ugrozu ljudskom zdravlju. Svjesni smo kako je bolovanje vrlo stresan period u kojem su nam i financijski prihodi smanjeni, stoga smo svojim osiguranicima željeli dati financijsku potporu za slučaj bolničkog liječenje bolesti COVID-19“, komentirala je Martina Bedak, voditeljica Odjela za osiguranje osoba u GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska nudi čitav niz programa životnih osiguranja, od klasičnih životnih osiguranja, preko štednih životnih osiguranja, riziko osiguranja, životnog osiguranja s uključenim teškim bolestima, životnih osiguranja povezanih s investicijskim fondovima, štednih životnih osiguranja za djecu pa sve do rentnih osiguranja za sigurniju i kvalitetniju mirovinu. Svoju stabilnost i pouzdanost za korisnika u njegovim važnim životnim ciklusima, GRAWE potvrđuje i činjenicom da je jedno od rijetkih osiguravajućih društava u Hrvatskoj koje je svake godine, od osnutka do danas, ostvarilo i pripisalo dobit korisnicima po policama životnih osiguranja.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.