Poslodavac za poželjeti: Terme Tuhelj nagrađuju zaposlenike

Da su zaposlenici temelj dobrog poslovanja potvrđuju u Termama Tuhelj, koje itekako brinu o zadovoljstvu svojih radnika. Nakon završetka ljetne sezone zaposlenici su nagrađeni s 2,5 tisuća kuna te s još tri tisuće kuna na kraju sjajno odrađene godine. To nisu jedine pogodnosti za radnike u ovim poznatim zagorskim termama.

“Svi naši zaposlenici mogu bepslatno koristiti bazene i fitness te imaju povlaštene cijene za ostale usluge poput wellnessa i smještaja. Također im nudimo mogućnost učenja stranih jezika, a s obiteljima mogu koristiti povoljnije usluge ljetovanja ili zimovanja u hotelima s kojima smo dogovorili partnerske cijene. Osim toga, svakog mjeseca biramo najboljeg radnika, a na kraju godine i najbolje radnike u svim segmentima poslovanja, koje potom nagrađujemo bonusima na mjesečnoj, odnosno godišnjoj razini”, kaže Florjan Vasle, direktor Terma Tuhelj.

Podizanjem kvalitete usluga kontinuirano raste broj dolazaka i noćenja, a pametnom politikom cijena povećava se zarada. Tako su Terme Tuhelj prošle godine ostvarile dobit od gotovo milijun eura, dok je ukupan prihod iznosio 8,7 milijuna eura što je skoro deset posto više nego 2017. Porastao je i broj dolazaka gostiju za 8,3 posto  te noćenja za 5,4 posto. Za usporedbu prije dvije godine Terme Tuhelj posjetilo je 47.707 gostiju, a prošle ih je godine bilo 51.663, dok je tijekom 2017. ostvareno 122.736 noćenja, a u 2018. ukupno 129.343 noćenja.

Podijeli

Odgovori

Top