Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Poslovno učilište Promotor, znanjem do uspješne karijere

U uvjetima povećanja nezaposlenosti nameće se pitanje koja je uloga cjeloživotnog obrazovanja, odnosno poslovnih osposobljavanja i usavršavanja? S jedne strane postoji velik broj nezaposlenih građana koji posao ne mogu naći jer jednostavno nisu konkurentni na tržištu rada. S druge pak poslodavci muku muče s pronalaskom kadrova koji mogu odgovoriti zahtjevima globalnog tržišta.

U uvjetima povećanja nezaposlenosti nameće se pitanje koja je uloga cjeloživotnog obrazovanja, odnosno poslovnih osposobljavanja i usavršavanja? S jedne strane postoji velik broj nezaposlenih građana koji posao ne mogu naći jer jednostavno nisu konkurentni na tržištu rada. S druge pak poslodavci muku muče s pronalaskom kadrova koji mogu odgovoriti zahtjevima globalnog tržišta.

Za tu dubiozu postoji jednostavno rješenje. Upravo cjeloživotno obrazovanje, poslovno usavršavanje i osposobljavanje jest način koji u Poslovnom učilištu Promotor smatraju ključnim za uspješno natjecanje na tržištu rada. Permanentna edukacija kadrova osigurava njihovu mobilnost, kako u tvrtki, tako i na cjelovitom tržištu rada. Nadalje, takav pristup pomaže i u odluci o samozapošljavanju ili ostvarenju vlastite poduzetničke ideje.

Poslovno usavršavanje po mjeri

Poslovno učilište Promotor jednogodišnjim studijima poslovnog usavršavanja i osposobljavanja pokriva područja ekonomije, menadžmenta, marketinga, poduzetništva, komunikologije, turizma i ugostiteljstva, zaštite na radu i sigurnosti, sporta i poslovnog engleskog jezika. Bitno je naglasiti da za ovu godinu upisi traju do 31. srpnja.

– Uzevši u obzir činjenicu da se znanja i tehnologije brzo mijenjaju, skoro je nemoguće sve to pratiti bez dodatnog osposobljavanja i usavršavanja, bez obzira na prethodnu izobrazbu – objašnjava ravnateljica Učilišta Ivana Marčeta.

Programi poslovnog usavršavanja u Promotoru namijenjeni su svima koji se žele educirati, svima koji žele nastaviti obrazovanje nakon završenog fakulteta, srednje škole, ili pak zaposlenicima koji se žele specijalizirati u pojedinom području.

– Predavanja na Učilištu potpuno su prilagođena polaznicima, poglavito zaposlenima, te se održavaju u popodnevnim satima. Tako se nastava izvodi dijelom kao teorijska, dijelom kao praktična nastava, u obliku predavanja, auditornih vježbi, seminarskih radova i radionica – kaže Marčeta.

Individualna nastava s polaznicima škole

Ravnateljica kao prednost Promotora ističe jedinstvenu ponudu na tržištu u izvođenju individualne edukacije, rad polaznika s eminentnim predavačima i konzultantima za ciljana poslovna područja, rad “jedan na jedan”, a sve se to odvija u moderno opremljenim predavaonicama i uz suvremenu opremu za izvođenje nastave.

Poslovno učilište Promotor se nalazi u Ilici 242, u sklopu Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

– Nastavni kadrovi Promotora ugledni su stručnjaci iz prakse, visokih akademskih zvanja, od doktora znanosti, magistara znanosti, magistara struke do fakultetski obrazovanih eksperata. Polaznicima želimo omogućiti najbolje moguće obrazovanje – zaključuje Marčeta.

Profitirajte s nama!

Profitiraj.hr čitateljima osigurava 5% popusta pri upisu u programe PU Promotor u školskoj godini 2009./10. Ako želite oplemeniti znanje, dodatno se usavršiti ili pak promijeniti posao ili struku, steći nova znanja, nove vještine, otvoriti nove mogućnosti, pošaljite elektroničko pismo na [email protected] s naslovom PROMOTOR, navedite podatke (ime i prezime, adresa, broj mobitela…) – i ostvarite pravo na popust!

Poslovno učilište Promotor
Ilica 242 (ulaz iz Domobranske)
10 000 Zagreb
tel.: 01/3706-200; faks: 01/3706-202
el. pošta: [email protected]

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Ako niste zadovoljni svojim predstavljanjem ili prezentacijama, Vedra kuća znanja pomoći će vam da usavršite svoje vještine. Sretne dobitnice su Ivana Debelić iz Velike...

Edukacija

Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga. Prijave za...

Novosti

U vremenu krize, žene su proaktivnije od muškaraca, žele učiti od drugih te više od muških kolega brinu o međuljudskim odnosima. Ta činjenica je...

Novosti

Početak tjedna stresan je moment, pogotovo obojan u sive oblake i zaliven kišom. Nekad vam dođe da jednostvano.. pobjegnete. Rješenje za vas ima Igraj.hr...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.