Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Postanite certificirani Specijalist za web marketing

Web Marketing Akademija (WMA), organizacija koja već 6 godina uspješno obrazuje certificirane Specijaliste za web marketing ovih dana otvara upise u petu generaciju polaznika Akademije.

Web Marketing Akademija (WMA), organizacija koja već 6 godina uspješno obrazuje certificirane Specijaliste za web marketing ovih dana otvara upise u petu generaciju polaznika Akademije.

Kroz 10 predmeta i 3 mjeseca edukacije i najveći će laici imati priliku postati Specijalisti za web marketing. Sve online tehnike i znanja počet će se upijati krajem siječnja.

Program Akademije sastoji se od ukupno 10 predmeta. Svaki predmet traje po 2 dana i ukupno 10 školskih sati. Za to vrijeme u program su uključena predavanja koja vode stručni i TOP5 predavači, konzultacije i pitanja među polaznicima i predavačima, rješavanje problema na licu mjesta. Polaznici nerijetko dolaze s vlastitim problemima u poslovanju pa na predavanju koriste priliku s predavačem (stručnjakom za željeno područje) proći kroz situaciju i dobiti najstručnije konzultacije i savjete za unapređenje poslovanja.

Ako želite naučiti: 

• Osnove web marketinga
• Web Marketing
• Web stranica (pisanje za web)
• Web trgovina (e-commerce)
• Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)
• Kontekstualno oglašavanje (SEM)
• Analiza web stranica (Google Analytics)
• Marketing društvenih medija (SMM)
• E-mail marketing (newsletter)
• Web PR (online odnosi s javnošću)

…i postati modernim herojima koji podižu prodaju pripremite se za ponovni povratak u školske klupe jer predavanja počinju krajem mjeseca siječnja.

Po završetku Akademijskog programa marketinška družina internetskih Specijalista WMA uspješno će moći primjenjivati online marketinški miks te koristiti sve elemente internetskog marketinga, znat će kako samostalno pripremati i proveoditi marketinške planove, upoznati komunikacijske procese u online marketingu te ovladati elementima web-oglašavanja i web-promocije.

Cijene i upisi

Redovna cijena od 6.12.2013. za pohađanje svih 10 predmeta Web Marketing Akademije iznosi:

• 7.900,00 kn (PDV uključen) za fizičke osobe
• 7.900,00 kn + PDV za pravne osobe

WMA je za nadolazeći mjesec darivanja pripremila popust od čak 30% za rane prijave (prijave ne obvezuju) te kompletna WMA do 06.12.2013. na dan Svetog Nikole iznosi:

• 5.530,00 kn (PDV uključen) za fizičke osobe
• 5.530,00 kn + PDV za pravne osobe

EXTRA BONUS

Svaki polaznik imenom Nikola i polaznica imena Nikolina osvajaju i 1 predmet po izboru iz nastavnog plana WMA kojeg poklanjaju kome žele te slatki poklon paket od Svetog Nikole!
Rezervirati možete i mjesto na svakom pojedinačnom predmetu po izvrsnoj cijeni od 1600,00 kn + PDV.

Prijave

Rezervirati svoje mjesto u petoj generaciji polaznika Web Marketing Akademije možete klikom ovdje.
Za sva dodatna pitanja očekujemo vas na [email protected]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.