Potpisan sporazum o suradnji između Air France –KLM, Bransonovog Virgin Atlantica i Delta Air Lines

Air France-KLM, Delta Air Lines and Virgin Atlantic Limited  potpisali su ugovor o zajedničkoj suradnji i nastupanju kojim žele proširiti upravljačke, komercijalne i operativne uvjete na prekoatlantskim letovima.

Provedbom ove zajedničke suradnje Air France i KLM će za 220 milijuna GBP preuzeti 31 % Virgin Atlantica koji je u vlasništvu Virgin grupe. Istovremeno će Virgin Group zadržati 20 % vlasništva i predsjedavajuću poziciju u Virign Atlantic dok će Delta Air Lines zadržati svojih 49 % udjela. Air France-KLM, Delta and Virgin Atlantic će koordinirati sve aktivnosti kako bi dobili potrebna regulatorna odobrenja.

Cilj proširenja zajedničke suradnje  je biti najbolji izbor za putnike koji putuju preko Atlantskog oceana nudeći optimalnu mrežu ruta, najbolje redove letenja, konkurentne cijene i najbolje pogodnosti za česta putovanja, uključujući mogućnost zarade i otkupa milja preko svih prijevoznika. Premium putnici  će također imati posebne pogodnosti kod smještaja u objektima na ključnim zračnim lukama kako bi se poboljšala povezanost i pristup svim salonima zračnih luka svakog prijevoznika.

U povodu najvećeg svjetskog inovacijskih „sajma“, Consumer Electronics Show (CES), koji će se održavati od  8.-11. siječnja 2019. u Las Vegasu , Air France, KLM and Delta Air Lines će za tu priliku uspostaviti 17 non-stop letova s pariškog aerodroma Charles de Gaulle i amsterdamskog  Schiphol  prema aerodromu McCarran u Las Vegasu i to  5, 6, 7, 10, 11 and 12 siječnja.

Više informacija o zrakoplovnim vezama za ovo događanje možete vidjeti na: http://www.airfranceklm.com/en/news/air-france-klm-and-delta-17-special-flights-las-vegas-consumer-electronic-show-2019

Podijeli

Odgovori

Top