Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Predstavljen softver za brže i bolje projektiranje električnih mreža

Za zainteresirane, Schneider Electric također organizira edukacije o korištenju programa na nacionalnoj i regionalnoj razini – dovoljno je uspostaviti kontakt s lokalnim predstavnikom u Schneider Electric-u i dogovoriti detalje.

Projektiranje električnih mreža i ugradnja opreme za distribuciju električne energije temelj je izgradnje novih objekata.  Svijet se mijenja te se za spomenute dvije aktivnosti postavljaju sve veći zahtjevi.  Unatoč tome što je korisnicima na prvome mjestu sigurnost, sve više pažnje se pridaje efikasnosti sustava.

Kako bolje projektirati?

Pored toga što je posao projektanata postao puno veći izazov nego prije,  projektanti se sve više usmjeravaju na izradu što većeg broja projekata u što kraćem vremenu. Može li se električna niskonaponska i srednjenaponska mreža projektirati brzo i efikasno, a bez gubitka na kvaliteti?

„U radu s projektantima smo primijetili njihovu potrebu za izradom što većeg broja projekata električnih instalacija uz snažan preduvjet održavanja visoke razine kvalitete projekta. Stoga smo predložili izradu novog softvera EcoStruxure Power Design koji pomaže projektantima u boljem i bržem izboru između brojnih elemenata, od sklopki, prekidača ili uređaja za neprekidno napajanje. Program sadrži funkciju crtanja jednopolnih shema, a zahvaljujući jednostavnom korisničkom sučelju intuitivan je i lako se koristi“ – izjavljuje Berislav Korpar, direktor prodaje u Schneider Electric.

U prošlosti se projektiranje električnih instalacija vršilo pomoću papira, olovke i kalkulatora. Danas, kao i u svim drugim aktivnostima, primjetan je porast uvođenja automatiziranih rješenja koja doprinose smanjenju repetitivnih radnji i mogu ukazati na to kako iskoristiti sav potencijal predložene ponude.

Smartifikacija

EcoStruxure Power Design je softver za izračun i konfiguraciju električnih mreža i razvodnih ormara – olakšava rad projektantima zahvaljujući dodatnoj funkciji smartifikacije  („Make it Smart!„). Projektantima smartifikacija pomaže u optimalnom izboru opreme, što uključuje i mogućnosti povezivanja komunikacijskim protokolima, proizvođačima razvodnih ormara omogućava izmjene pri projektiranju opreme u razvodnom ormaru omogućujući funkcionalnosti Internet Stvari (IOT), odnosno njihovo buduće povezivanje i integraciju s raznim aplikacijama.

Softveri iz obitelji  EcoStruxure Power  mogu raditi samostalno ili u kombinaciji s drugim programima.

Učinkovit projektni ured, brzo definiranje opreme

Ovakav specijalizirani softver optimizira vrijeme potrebno za pripremu projekta. Jednostavnije usluge povećavaju mogućnosti projektnih ureda, dok se kod konkretnih projekata mogu angažirati manje timske grupe, te je na taj način omogućeno zaprimanje više naloga istovremeno. EcoStruxure Power Design može uvelike olakšati rad projektantima, no za iskorištavanje njegovog potpunog potencijala potrebno je dobro poznavanje svih ponuđenih funkcionalnosti. Također, preporučuje se posjeta mrežnim stranicama kako bi se saznalo što više te preuzeo softver uz pomoć jednog klika.

Za zainteresirane, Schneider Electric također organizira edukacije o korištenju programa na nacionalnoj i regionalnoj razini – dovoljno je uspostaviti kontakt s lokalnim predstavnikom u Schneider Electric-u i dogovoriti detalje.

Pročitajte još:

Poduzeća

Schneider Electric je rangiran kao 24. najpoželjnija tvrtka u godišnjem istraživanju studenata - budućih inženjera, koji studiraju u nekom od deset najvećih svjetskih gospodarstava....

Poduzeća

Nagrada je priznanje za Schneider Electricov dugoročni angažman u razvoju održivosti te priznanje za razvoj vrhunskih digitalnih rješenja koja korisnicima pomažu u ostvarenju ciljeva...

Poduzeća

Najodrživija kompanija na svijetu imenovala tri nova direktora za područje Hrvatske i regije.

Ekonomija

Za početak, Schneider Electricov asortiman bit će dostupan u tri prodajna centra u Hrvatskoj.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.