Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Predstavnici PBZ grupe doniraju

PBZ donacija

Predstavnici PBZ grupe uručili donaciju u iznosu od 59.837,64 kuna Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama u Zagrebu. Ovom donacijom omogućena je kupnja didaktičke opreme za Dnevnu bolnicu za visokoneurorizičnu djecu.

Najnovija donacija dio je humanitarnog projekta PBZ grupe “Činim dobro svaki dan” putem kojeg Grupa pomaže dva značajna projekta za dobrobit djece i mladih u Republici Hrvatskoj: “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravlja te “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva socijalne politike i mladih, na način da za svaku transakciju napravljenu American Express karticom sa srcem izdvaja jednu kunu, a prikupljena sredstva donira spomenutim projektima u omjeru 50:50.

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama uključena je u projekt “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravlja te je jedna od pokretača i autora tog projekta. Donacija ovoj bolnici je dvadeseta donacija koju je PBZ grupa realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta “Činim dobro svaki dan”. Ujedno, ovo je treća donacija PBZ grupe ovoj bolnici u sklopu pomaganja projektu “Praćenje djece s neurorizicima”.

Svečanom uručenju donacije prisustvovali su brojni ugledni uzvanici, među kojima: Tomislav Đidara, viši stručni savjetnik Ministarstva zdravlja; Gzim Redžepi zamjenik pročelnice zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo, Katarina Bošnjak-Nađ, ravnateljica bolnice, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda te brojni drugi.

Projekt „Praćenje djece s neurorizicima“ – djece s rizikom za rano oštećenje mozga pokrenulo je Ministarstvo zdravlja 2007. godine. Cilj projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju. Suradnja između Ministarstva zdravlja i PBZ  grupe ima izuzetnu vrijednost za sam projekt kroz aktivnosti pronalaženja partnera i osmišljavanja novih ideja i akcija. Prikupljena financijska sredstva omogućit će brže postizanje krajnjeg cilja projekta „Praćenje djece s neurorizicima”, tj. stvaranje jedinstvenog sustava aktivnog praćenja djece sa neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, a samim time i aktivnog preventivnog rada ujednačavanjem kvalitete zaštite zdravlja djece.

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.