Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pregledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr. – vašem izvoru poslovnih prilika.

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr. – vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusta za zaposlenike, redovitu plaću s uvećanom satnicom za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom te dodatke na plaću poput trinaeste plaće, božićnice, premije za ostvarene rezultate te naknadu za topli obrok i troškove prijevoza. Također nudimo obuku, stručno uhodavanje u posao i povremene edukacije u ugodnoj radnoj okolini. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Röfix d.o.o. traži Radnike/Operatere na liniji za proizvodnju žbuke (m/ž) za rad u Pojatnu i Siveriću. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca, stabilan posao u internacionalnoj kompaniji, strukturirano uvođenje u posao, konkurentna primanja, naknadu za prijevoz i topli obrok te razne dodatne naknade. Prijavite se putem linka do 14.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Traže se osobe s SSS ili KV (IV/III) obrazovanjem, poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, te s iskustvom u proizvodnoj djelatnosti. Prijavite se putem linka do 11.5.2024.

Grosbasket d.o.o. traži Prodavača / Sales Assistant (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se radni odnos na određeno s mogućnošću produženja, rad u smjenama, stimulativna primanja, mogućnost razvoja karijere te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Voditelja prodajnog tima (m/ž) za rad u Zadru, Zaprešiću i Splitu. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, iskustvo u razvoju i vođenju timova, iskustvo u prodaji i radu sa strankama (poželjno), poznavanje rada s MS Office alatima, osnovno znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Austrijsko Veleposlanstvo – Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.