Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Prelazak s prešutnog na dopušteno prekoračenje u Zagrebačkoj banci bez naknade

Zagrebačka banka svojim je klijentima ponudila brz i jednostavan prelazak s prešutnog na dopušteno prekoračenje bez ikakve naknade, uz rok za prelazak od godinu dana, najkasnije do 30. lipnja 2024.

Zagrebačka banka svojim je klijentima ponudila brz i jednostavan prelazak s prešutnog na dopušteno prekoračenje bez ikakve naknade, uz rok za prelazak od godinu dana, najkasnije do 30. lipnja 2024. Klijentima je omogućen prelazak bez dolaska u poslovnicu, putem aplikacije m-zaba ili dolaskom u poslovnicu za klijente koji nemaju mobilno bankarstvo (m-zabu).

Svi klijenti Zagrebačke banke uskoro će primiti informaciju o prelasku na dopuštena prekoračenja pisanim ponudama, a sam prijelaz klijenti mogu provesti od 30. lipnja 2023., dok je krajnji rok za prihvat ponude i ugovaranje dopuštenog prekoračenja 30. lipnja 2024. Do trenutka isteka roka za prihvat Ponude klijentima se neće mijenjati postojeći iznos prekoračenja osim na vlastiti zahtjev ili u slučaju gubitka primanja temeljem čega će se prešutno prekoračenje ukinuti.

Ako klijenti ne ugovore dopušteno prekoračenje, Banka će ih obavijestiti najkasnije mjesec dana prije roka o zatvaranju prešutnog prekoračenja i omogućiti otplatu iskorištenog iznosa prešutnog prekoračenja na 12 jednakih rata.

Prelaskom na dopušteno prekoračenje klijenti dobivaju i pogodnosti samostalnog upravljanja vlastitim prekoračenjem i praćenje promjena putem m-zabe.

Više informacija u vezi s dopuštenim prekoračenjem pronađite na www.zaba.hr.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.