Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prerađivačka industrija u godinu dana izgubila 6,2 posto radnika

Ukupan broj zaposlenih u hrvatskoj industriji u listopadu je bio manji za 1 posto u odnosu na mjesec prije, a na godišnjoj je razini, u odnosu na listopad prošle godine, manji za 5,8 posto

Ukupan broj zaposlenih u hrvatskoj industriji u listopadu je bio manji za 1 posto u odnosu na mjesec prije, a na godišnjoj je razini, u odnosu na listopad prošle godine, manji za 5,8 posto

Ukupan broj zaposlenih u hrvatskoj industriji u listopadu je bio manji za 1 posto u odnosu na mjesec prije, a na godišnjoj je razini, u odnosu na listopad prošle godine, manji za 5,8 posto. Istodobno je ukupna proizvodnost rada u industriji u razdoblju od siječnja do listopada ove u usporedbi s istim razdobljem prošle godine manja za 1,5 posto, objavio je Državni zavod za statistiku.

Podaci o kretanju zaposlenih u industriji po djelatnostima pokazuju da je na mjesečnoj razini broj zaposlenih u rudarstvu i vađenju veći za 1 posto, dok je u prerađivačkoj industriji smanjen za 1,1 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji za 0,1 posto.

Na godišnjoj razini broj zaposlenih u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji manji je za 2,3 posto, a u rudarstvu i vađenju smanjen je za 4,1 posto. Najveći pad broja zaposlenih na godišnjoj razini, za 6,2 posto, bilježi prerađivačka industrija koja u strukturi ukupno zaposlenih u hrvatskoj industriji ima udio od gotovo 90 posto.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.