Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Priča o Bubaba by FreeON – brand koji trebate pratiti…

Bubaba by Freeon posebnim dezenima, uzorcima, materijalima,  priča posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje.

Većinu nas nije toliko lako oduševiti, međutim bajkoviti proizvodi koji nastaju u Hrvatskoj, u srcu Zagorja, imaju posebnu važnost kod roditelja u jedinstvenom i emotivnom momentu rođenja djeteta. Bubaba by Freeon posebnim dezenima, uzorcima, materijalima,  priča posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje.

Iznimno široka paleta proizvoda

„Bubaba by FreeON brand može se pohvaliti iznimno širokom paletom proizvoda. Od ideje pa do finalnog proizvoda, utkani sati i sati nježnosti, želje da za djecu, kojoj posvećujemo maksimalnu pažnju, stvorimo nešto iznimno kvalitetno, udobno, lijepo i  moderno“, pojašnjava Sanja Varjačić Posilović, brand managerica Bubaba by FreeOn branda.

Sanja Varjačić Posilović

Od  2011. ova tvrtka stvara proizvode iznimne kvalitete za bebe i njihove roditelje s posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost, održivost i nježnost.  Od različitih setova posteljine za kolijevke i krevetiće, preko gnijezda za bebe, jastuka za dojenje, dekica, vreća za spavanje, različitih vrsta tekstilnih pelena, tetra krpica za bebe, preko ogrtača i ručnika pa sve do dekorativnih i funkcionalnih foteljica, jastuka i personaliziranih dekica. U asortimanu je preko 20 grupa proizvoda, 200 različitih proizvoda čije se kolekcije mijenjaju čak dva puta godišnje. Podsjetimo, BubababyFreeON brand, dio je grupacije kojoj pripadaju maloprodajni lanci odjeće i opreme za djecu, bebe i trudnice Bubamara i Baby Center.

Posebno su ponosni na organic liniju

„Poseban naglasak stavili smo na novu organic liniju proizvoda u kojoj su objedinjeni artikli potrebni djetetu samom početku. Set posteljine za kolijevku, vreća za spavanje, dvostrana dekica i dvostrano gnijezdo. Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete i sve veći broj njih bira tkanine organskog podrijetla. Važno nam je da su naši proizvodi pažljivi ne samo prema dječjoj koži, nego i prema okolišu“, naglašavaju.

Birajući Bubaba by FreeON proizvode roditelji mogu biti sigurni da su odabrali samo najbolje za svoje dijete. U proizvodnji se koriste provjereni i kvalitetni materijali s certifikatima i Oeko-tex standard certifikatima, s iznimnom kvalitetom šivanja.

Svi njihovi proizvodi su svevremenski, zadovoljavaju visoke standarde i nisu teritorijalno ograničeni na nijedan način – samim time namijenjeni su svim tržištima. Čak 51 % njihove prodaje odnosi se na izvozna tržišta tržišta od Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih od Saudijske Arabije  te su izlagači na najvećim sajmovima dječje opreme u Europi.

Osim što smo redoviti posjetitelji inozemnih sajmova namijenjenim proizvođačima tekstilnih proizvoda, predstavnici kompanija s kojima surađujemo, barem dva puta godišnje posjete našu kompaniju i proizvodnju“, izjavila je Sanja Varjačić Posilović.

Trenutačno zapošljavaju 52 osobe, od čega odjel proizvodnje čini većinu. Kako kažu, uz profesionalni, njeguju prijateljski odnos, povezanost i proaktivnost. „Svakim se danom trudimo zaposlenom ponuditi zadovoljstvo i priznanje na poslu, koje onda rezultira pozitivnim odnosom na radnom mjestu.“

Poslovni partneri u Hrvatskoj, u kojima možete pronaći njihove proizvode, su specijalizirane trgovine dječjim proizvodima poput Baby Centera & Bubamara, a prisutni i kod drugih kupaca, drogerija, online shopova.

Pročitajte još:

Poduzeća

Tvrtka Futura Partners preuzela je Bagatin Medical Group u čijem su sastavu Poliklinika Sinteza, Poliklinika Fides i internetska trgovina za dermokozmetiku Bagatin Beauty.

Poduzeća

JYSKov promet povećan za 13,5 posto, dok je ostvareni EBIT u odnosu na rekordnu 2020./21. veći za preko 5 milijuna kuna.

Komentari

Osim što na čelo organizacije stupa mladi, ali veoma iskusni Jan Kešelák s kojim smo razgovarali, GLAMI je osnovao i GLAMI Ventures fond vrijedan...

DOP

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.