Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Prijavi se na App Start Contest

App Start Contest je vodeće studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u izradi mobilnih i web aplikacija koje već godinama povezuje studente s najuspješnijih hrvatskim IT tvrtkama i potiče razvoj vlastitih ideja. Na natjecanju studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost, a tijekom cijelog procesa razvoja projekta savjetuju ih mentori i predstavnici poduzeća.

Svake godine, App Start Contest okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa koji se najčešće u multidisciplinarnom timu brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja. Najbolje među njima očekuju novčane nagrade; 20.000 kn za prvo, 13.000 kn za drugo i 7.000 kn za treće mjesto, prilika da upoznaju potencijalne investitore te mogućnost stjecanja prakse, pripravništva ili zaposlenja u partnerskim poduzećima projekta.

Među ovogodišnji partnerima App Start Contesta nalaze se Combis, Infobip, Zagrebačka banka, Five, Hr Cloud, Infinum, Microblink, Nanobit, Span te prijatelji projekta Vibby i Razvojna agencija Zagreb.

Osim novčanih nagrada i mogućnosti zaposlenja, App Start Contest odlična je prilika za sve natjecatelje da unaprijede svoje vještine i steknu nova znanja kroz razne edukativno-zabavne radionice i predavanja u sklopu natjecanja.

ASCtimeline

 

O velikom utjecaju na razvoj vlastite aplikacije govore nam i članovima tima When? koji su prošle godine osvojili prvo mjesto na natjecanju: “Svatko od nas se još više usavršio u svom području, no neke stvari smo radili i po prvi put. Svi smo puno naučili o upravljanju projektom, načinima promocije aplikacije i generalno stvarima o kojima dotad nismo razmišljali, a bitne su za bilo kakav daljnji razvoj te plasiranje aplikacije na tržište. ASC partneri su nam svojim savjetima uvelike pomogli u tome.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti iz Republike Hrvatske, individualno ili u timu najkasnije do 31. siječnja 2016. Svaki student koji u trenutku prijave nema oformljeni tim, ima mogućnost okupiti tim od prijavljenih natjecatelja sve do 29. veljače 2016. kada se predaje plan rješenja.

Sve informacije i odgovore na potencijalna pitanja, kao i obrazac za prijave na samo natjecanje studenti mogu pronaći na službenoj web stranici udruge eSTUDENT pod projektom App Start Contest.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.