Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Prijavi se na besplatnu edukaciju: Web stranice koje mijenjaju poslovanje

U sklopu našeg projekta She4She, u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena i  Essenta – Agencijom za web i marketing, imate priliku saznati kako izgleda kvalitetna web stranica i zašto je potrebna vašoj tvrtki. Projekt podržava i portal Profitiraj.hr.

U sklopu projekta She4She portala She.hr, u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena i  Essenta – Agencijom za web i marketing, imate priliku saznati kako izgleda kvalitetna web stranica i zašto je potrebna vašoj tvrtki. Projekt podržava i portal Profitiraj.hr.

Predavanje: Ivana Fakin, spec.dig.mark., Essenta – Agencija za web i marketing
Termin predavanja: 28.01.2021. u 11h
Trajanje predavanja: 1:45h
Publika: Postojeće i buduće poduzetnice

2020. godina dala je novu definiciju pojmu Digitalno doba i pred poduzetnike postavila brojne izazove.

Tržište kakvo poznajemo danas, od tvrtki zahtijeva mnogo kad je u pitanju online prisutnost i zato biste sada više no ikada trebali uložiti u kvalitetnu web stranicu.

Kako izgleda dobra web stranica i čemu bi sve trebala služiti saznajte 28.01.2021. u 11h u predavanju Web stranice koje mijenjaju poslovanje.

Predavanje će se održati u organizaciji Odbora za digitalno poslovanje i marketing Međunarodne mreže poslovnih žena, BESPLATNO za sve postojeće poduzetnice i one koje to planiraju postati.

Prijave se zaprimaju putem maila do 27.1. na: [email protected]

Dobrodošle!

O predavačici

Ivana Fakin, Spec. dig. mark. Vlasnica je Essenta Agencije za web i marketing, suosnivačica Mama Marketa, predsjednica Odbora za digitalno poslovanje i marketing pri udruzi Međunarodna mreža poslovnih žena, predavačica na Maloj školi poduzetništva za žene u organizaciji spomenute udruge, Hrvatske gospodarske komore i Europske poduzetničke mreže te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.