Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Prilika za perspektivne kuhare i slastičare: besplatna edukacija na svjetskim gastronomskim učilištima

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria čiji je cilj povećati kvalitetu obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu

Kuhari i slastičari koji imaju do pet godina iskustva rada u ugostiteljstvu i svoju budućnost vide u visokoj gastronomiji, do 1. veljače 2023. mogu se prijaviti na Stipendije Raise the Bar ispunjavanjem prijavnog obrasca na mrežnoj stranici projekta Raise the Bar.  

U sklopu Stipendija, Coca-Cola HBC Adria četvrtu godinu zaredom, u suradnji sa stručnjacima iz ugostiteljskog sektora, odabrat će najperspektivnije profesionalce kojima će omogućiti besplatnu edukaciju na renomiranim svjetskim učilištima. U analizi pristiglih prijava u obzir će se uzeti motivacija kandidata, njihovo iskustvo te planovi za budući razvoj, dok će u drugom krugu selekcije tehničko znanje kandidata ocjenjivati vrhunski chefovi, sommelieri i stručnjaci iz ugostiteljskog sektora.  

„Od 2019. godine više od 50 mladih ljudi dobilo je priliku napredovati zahvaljujući programu Raise the Bar. Sva tri programa koja provodimo, Akademija, Stipendije i Raise the Bar Youth, namijenjeni su mladim, ambicioznim ljudima koji, kao i mi u Coca-Coli HBC Adria, vjeruju da zajedno možemo i moramo podići razinu ugostiteljstva. Ponosni smo što sve više mladih profesionalaca dijeli naš cilj i koristi priliku koju im pružamo, a ne sumnjam da će tako biti i s  novim ciklusom Stipendija Raise the Bar“, rekao je Filip Verbanac, direktor Odjela za kavu, jaka alkoholna pića i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC Adria i začetnik projekta Raise the Bar.

Coca-Cola HBC Adria do sada je perspektivnim kuharima i slastičarima osigurala 10 stipendija. Prošlogodišnji dobitnici, chefovi Monika Gubić, Rok Smonkar i Ante Kapović te slastičarka Marija Prša, svojim su znanjem i motivacijom dobili priliku nastaviti svoj profesionalni razvoj na renomiranim svjetskim učilištima Le Cordon Bleu Istanbul, Ecole Ducasse u Parizu te ALMA – la Scuola Internazionale di Cucina Italiana. Školu i program stipendisti biraju u suradnji s Raise the Bar timom, u skladu sa svojim znanjem, iskustvom i planovima, kako bi im dodatna edukacija omogućila da karijeru razvijaju u željenom smjeru.  

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria čiji je cilj povećati kvalitetu obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Raise the Bar omogućuje usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca trima programima: Akademijom za konobare, bariste i barmene, Stipendijama za kuhare i slastičare te edukativnim programom Raise the Bar Youth koji je namijenjen učenicima završnih razreda srednjih škola s ugostiteljskim i turističkim smjerovima.  


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Lifestyle

Uspješni ljudi znaju iskoristiti svoje vrijeme i ustaju rano. Ne zato što to rade svi uspješni ljudi, nego zato što je to mudro.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.