Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prima otvara novi prodajni salon u Zagrebu

prima

Prima grupa, vodeći je hrvatski proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji kućnog namještaja, osnovana 1995. godine u Bjelovaru. Proizvodnja se odvija u sedam suvremenih tvorničkih postrojenja (tri tvornice pločastog namještaja, dvije tvornice tapeciranog namještaja, tvornici masivnog namještaja, i tvornici madraca), a prodaja kroz 51 vlastiti prodajni centar u Hrvatskoj i 4 u Makedoniji. Osim na domaćem tržištu prisutni su i na tržištima Njemačke, Francuske, Austrije, Češke, Belgije, Engleske te nordijskih zemalja.

20 godina od osnivanja Prime – slavit će se u svim većim hrvatskim gradovima

Slavljenička godina započinje u Zagrebu velikim svečanim otvorenjem novog prodajnog salona u Škorpikovoj 22. Novi salon na 3000 m2 prodajnog prostora obuhvaća namještaj za opremanje svakog kutka doma, a dio je strategije Prime u kojoj je glavna orijentacija kontinuirano ulaganje u razvoj asortimana kroz mladi dizajnerski tim, čiji je trud i mnoštvo novih ideja rezultiralo nizom funkcionalnih i modernih proizvoda namještaja vrhunske kvalitete.

Rođendanska proslava trajat će od četvrtka 21. svibnja do subote 23. svibnja i pružit će svima koji dođu pravu poslasticu uz prigodne rođendanske HIT cijene, instant nagradnu igru strugalicu, sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri „20 godina za 20 godina Prima prijateljstva“ i zabavu za klince – dječje igraonice uz animatore.

Za subotu, 23. svibnja zakazana je velika rođendansku fešta koju je nemoguće zamisliti bez dobre hrane i zabave, tako da je slavljenik svim kupcima osigurao roštilj, piće i muziku, kako i priliči proslavi ovako značajnog rođendana. Najmlađe, uz dječju igraonicu, očekuje prava avantura – dvorac, tobogan i još puno toga!

Pročitajte još:

Ekonomija

Grad Mostar od svibnja bi trebao imati uspostavljenu redovnu avionsku liniju za Zagreb, a preko zagrebačkog aerodroma bi bio povezan sa svim glavnim središtima...

Ekonomija

Sve je tematski razdijeljeno po etažama te novi Centar Kaptol sada u još opuštenijoj atmosferi odgovara na svakodnevne potrebe Zagrepčana - od uobičajenih zadataka...

Nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je Zagreb tijekom ožujka ostao najtraženiji grad za kupnju stanova, a osim velike potražnje zabilježene su i nešto...

Ekonomija

Zagreb je na oglasniku Crozilla.com i dalje najtraženiji grad za kupnju stanova, a posebna je pozornost posvećena novogradnji.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.