Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

KLM do 28. rujna nudi snižene zrakoplovne karte iz Zagreba za velik broj odredišta

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske. Naime, KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Zagreba nudi snižene cijene za povratne karte na velik broj odredišta diljem svijeta.

Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Chicaga i San Francisca, ali i egzotična odredišta kao što su Aruba, Curacao, Bonaire, Saint Maarten.

Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište, ali su planirani troškovi za odmor bili previsoki za vaš putni budžet, sada je prilika da kupite povoljnije karte. Nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  savjetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vrijeme, odnosno nekoliko mjeseci unaprijed, kupuju  zrakoplovne karte kada su na promociji i da tako uštede dobar dio novca.

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje do 28. rujna 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine.

Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na https://dream.klm.com/HR_EN

Pročitajte još:

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Ekonomija

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

Poduzeća

KLM Royal Dutch Airlines je prošli tjedan predstavio svoju novu Premium Comfort klasu, međukabinu koja nudi više prostora, luksuza, bolju uslugu, više udobnosti i...

Ekonomija

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.