Priručnik koji će vas zabaviti i kroz koji ćete se bolje upoznati

Ljeto je posebna prilika da zastanemo i razmislimo odvija li nam se život u smjeru u kojem želimo. Znamo li uopće što želimo? SUMMER BOOKLET je mali priručnik koji će vas zabaviti i kroz koji ćete se bolje upoznati.

Sve one teme o kojima ne razmišljate preko godine, dobit će svoju pažnju. Isprintajte ga i ponesite sa sobom, a pošaljite ga i svojim prijateljima.

Možete ga pronaći OVDJE.

Iva Belé Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhuciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore.

Koncept kombinira metodologiju i menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Uz to, Iva je poslovni savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu.

Iva posjeduje 20 godina radnog iskustva u internacionalnim i privatnim tvrtkama na pozicijama Product managera, Direktorice marketinga, Voditeljice odnosa s klijentima i Voditeljice projekata razvoja.

Obzirom na široko iskustvo na marketinškim i strateškim pozicijama, mogla je primijeniti znanje u različitim industrijama, no najveći dio karijere posvetila je farmaceutskoj industriji.

Iva održava treninge i motivacijske govore na hrvatskom i engleskom jeziku u zemlji i inozemstvu. Uz Hrvatsku, ima iskustvo održanih treninga u Kanadi, Švicarskoj, Srbiji i drugim zemljama.

 

Podijeli

Odgovori

Top