Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Profitiraj.hr govori o poduzetništvu na Prvom hrvatskom festivalu knjiga

Na Festivalu će, otvoreno o poduzetništvu i kako ga započeti, govoriti Profitiraj.hr, na promociji knjige Inge Lalić.

Na Festivalu će, otvoreno o poduzetništvu i kako ga započeti, govoriti Profitiraj.hr, na promociji knjige Inge Lalić.

Tradicionalni Zagrebački sajam knjige, koji se proteklih osam godina održavao u Profil Megastoreu u Zagrebu, ove će se godine od 18. do 27. svibnja održavati u još tri hrvatska grada – Splitu, Rijeci i Osijeku, čime je pretvoren u 1. Hrvatski festival knjiga.

S ciljem promoviranja književnosti i kulture čitanja, festival će i ove godine donijeti presjek aktualne hrvatske i svjetske književne i publicističke produkcije, uz sva značajna i zanimljiva domaća izdanja izašla u posljednjih šest mjeseci. Održat će se velik broj promocija, a na Festivalu će sudjelovati brojni izdavači te gotovo stotinu pisaca i kritičara.

U petak, 25. svibnja od 11.30 do 12 sati predviđena je rasprava o poduzetništvu s Ingom Lalić i poduzetničkim portalom Profitiraj.hr.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.