Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Profitiraj.hr – poslovni portal s najvećim rastom u Hrvatskoj

Dragi naši čitatelji, dobre vijesti iz Medijske mreže. Naš portal Profitiraj.hr ostvario je najveći rast od svih portala u Hrvatskoj u periodu prosinac 2010-siječanj 2011. Nastavno na dobre vijesti o čitanosti, želimo vam predstaviti sadržajnu novost na portalu – jedinstvenu bazu konzultanata…

Dragi naši čitatelji, dobre vijesti iz Medijske mreže. Naš portal Profitiraj.hr ostvario je najveći rast od svih portala u Hrvatskoj u periodu prosinac 2010-siječanj 2011. Nastavno na dobre vijesti o čitanosti, želimo vam predstaviti sadržajnu novost na portalu - jedinstvenu bazu konzultanata...

Poslovni portal Profitiraj.hr (www.profitiraj.hr/beta) koji već dvije godine djeluje u okviru Medijske mreže, u mjesecu siječnju 2011. ostvario je, u odnosu na ostale poslovne portale u Hrvatskoj, najveći rast posjećenosti. U odnosu na prosinac 20101. god. posjećenost portala Profitiraj.hr porasla je prema Google Analytics statistici za čak 85,72 posto!

Baza konzultanata

Uz snažan medijski proboj koji naš financijsko-poslovni portal svakodnevno bilježi, novost u sadržaju su poslovne informacije u video formatu, ProfitirajTV te jedinstvena baza konzultanata kojom Profitiraj.hr postaje centralno mjesto informiranja za konzultante u RH I sve one koji koriste ili žele koristiti njihove specijalizirane usluge. Baza pokriva pet područja:

Marketing, IT konzalting, Strateško planiranje, Ljudski resursi te Računovodstvo / Kontroling / Financije / Porezi.

Rastemo zbog vas, naših vjernih čitatelja – stoga vam velika hvala.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.