Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradne igre

Profitiraj.hr vam daruje roman Žena koja je legla u krevet na godinu dana

Ovaj duhovit i dirljiv roman priča o tome što se dogodi kad netko prestane biti osoba kakva svi žele da bude, te naprosto odluči više ne ustati iz kreveta. Knjiga ide u ruke Andreje Sever iz Zagreba

Ovaj duhovit i dirljiv roman priča o tome što se dogodi kad netko prestane biti osoba kakva svi žele da bude, te naprosto odluči više ne ustati iz kreveta. Knjiga ide u ruke Andreje Sever iz Zagreba

Danas malo tko nije čuo za poznatu britansku spisateljicu Sue Townsend koja je udahnula život najpoznatijem antijunaku suvremene književnosti , Adrianu Moleu. U svom prepoznatljivom stilu napisala je genijalno djelo koje vadi mast suvremenom obiteljskom životu i predstavlja svoj novi roman vrlo zanimljivog naslova ”Žena koja je legla u krevet na godinu dana”. Ovaj duhovit  i dirljiv roman priča o tome što se dogodi kad netko prestane biti osoba kakva svi žele da bude, te naprosto odluči više ne ustati iz kreveta.

Naime, sve počinje onoga dana kada su njena djeca otišla studirati a Eva je legla u krevet i ostala u njemu. Sedamnaest godina samo je željela viknuti svijetu: Stani! Silazim! Sada joj se za to napokon pružila prilika. Možda će imati vremena za razmišljanje. Time nikako nije zadovoljan njezin muž, doktor Beaver, astronom koji provodi vrijeme zureći u svemir koji se širi i održavajući osmogodišnju preljubničku vezu s kolegicom Titanijom te besposličareći u preuređenom vrtnom spremištu. Tko će pripremiti večeru? Žali se da je Eva doživjela živčani slom i uzdigla privlačenje pozornosti na novu razinu.  Ali glas o Evinu odbijanju da ustane iz kreveta brzo se širi. Tu je i Alexander, majstor za sve, koji stiže pomoći Evi da se riješi sve odjeće i ostalih predmeta iz prošlosti i donositi joj čaj i tost. Horde obožavatelja pišu joj i okupljaju se na ulici ne bi li ugledali anđela. I tako, premda joj svijet uporno zadire u mir, Eva iz zatočeništva u krevetu napokon počinje shvaćati što je sloboda.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo  knjigu “Žena koja je legla u krevet na godinu dana” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Kako se zove žena koja je legla u krevet i ostala u njemu”?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Žena“, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede 24. travnja 2013.

Pratite nas na Facebook stranici! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo nove nagrade!

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.