Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pronađite novi posao uz Posao.hr

Sretno u pronalaženju posla. 

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

PAP-Promet d.o.o. traži voditelja poslovnice – komercijalista (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 26.1. Radni zadaci obuhvaćaju poduzimanje svih potrebnih zadataka oko organizacije i vođenja poslova prodaje, promociju i širenje asortimana, vođenje kupaca u okviru poslovnice i ostalo. Od kanidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje MS Office paketa i interneta, samoinicijativna, vizija te izražene komunikacijske vještine. Prijavite se.

Manpower zapošljava na poziciji Finance Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 11.2. Uvjeti su minimalno trogodišnje iskustvo rada u upravljanju i nadzoru financijskog računovodstva, vještine vođenja i motiviranja tima, sposobnost jasnog i učinkovitog komuniciranja usmeno i pismeno. Očekuje se napredno korištenje MS Office-a, posebice Excela. Aplicirajte.

CBRE d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama Leasing & Speciality Leasing Consultant (m/ž) te Operations & Technical Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 26.1. Uvjeti za rad su minimalno viša stručna sprema u financijama i ekonomiji ili društvenim, odnosno tehničkim znanostima, minimalno godina dana radnog iskustva te odlične pregovaračke vještine. Prijavite se na linku.

Commel – Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj proizvodnje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 29.1. Radni zadaci uključuju vođenje i organiziranje proizvodnje, provođenje sustava kontrole kvalitete i sigurnosti proizvoda, praćenje izmjena standarda i metoda ispitivanja, nadzor i organizacija redovitog održavanja i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema elektrotehničkog smjera, minimalno pet godina radnog iskustva u proizvodnim procesima, izvrsno poznavanje jednog stranog jezika, izvrsno poznavanje rada MS Office-a i slično. Prijavite se.

Croatia Energy Project d.o.o. zapošljava na pozicijama Financial Controller (m/ž) u Zagrebu i Project Manager (m/ž) u Šibeniku. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima, viša stručna sprema, organizacijske sposobnosti i mogućnost donošenja neovisnih odluka, neovisnost u radu, vozačka dozvola B kategorije i slično. Aplicirajte ovdje.

Lionbridge AI traži pojačanje na poziciji Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete do 20.2. Od kandidata se očekuje da živi u Hrvatskoj posljednje tri godine, upoznatost s poviješću poslovanja, medija, sporta, vijesti, društvenih medija i kulturnih zbivanja u Hrvatskoj, dobro poznavanje engleskog i hrvatskog jezika i slično. Potreban je pristup internetu preko računala za rad, aktivno korištenje G-mail-om i društvenim medijima. Prijavite se.

Mettler Toledo d.o.o. zapošljava na poziciji Supply and Customer Service Officer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i slovenskog jezika, visoka stručna sprema iz ekonomije ili računovodstva, iskustvo u MS Office-u i korištenju ERP te CRM alata. Poslodavac nudi mogućnost dugoročnog rada u stabilnoj kompaniji, treninge i osobni razvoj te rad u malom timu. Aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži pojačanja na pozicijama: suradnik u projektnom uredu (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž), SQL Analitičar (m/ž), sistem administrator (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.2. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki na projektima koji donose vidljive rezultate, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja te službeni smartphone i laptop. Aplicirajte na linku.

RC Dalmatia Development traži Construction Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Zahtjevi ove pozicije jesu iskustvo u project managementu i cijelokupnom razvojnom procesu u maloprodaji/ logističkom segmentu te odlično znanje engleskog jezika. Potrebno je poznavanje AutoCAD-a i MS Office-a. Poslodavac nudi razne benefite poput bonusa. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž). Rad se odvija u Kutini i Zagrebu, a rok prijave je 20.2. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna spreme elektotehnike ili srodnog zanimanja, dvogodišnje iskustvo rada na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika te njemačkog i engleskog. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.