Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Prvi izbor za financijskog direktora godine

Deloitte i banka.hr po prvi puta su pokrenuli natječaj za izbor financijskog direktora godine te ovim putem pozivaju sve zainteresirane kandidate da mu se odazovu.

Prijave će biti otvorene do 17. veljače 2016. godine i ne iziskuju nikakve troškove za kandidate. Osim osobnih podataka osoba koje uđu u natječaj (ime i prezime, naziv trgovačkog društva, CV), prijave moraju sadržavati i popunjen upitnik na temelju kojeg će stručna komisija donijeti ocjenu.

Osim od kvalitativnog dijela, koji nosi maksimalno 50 bodova, ocjena će se sastojati i od kvantitativnog dijela koji će izračunati komisija na osnovu posljednjih javno dostupnih financijskih izvještaja tvrtke čiji je CFO zaposlenik, koji također nosi maksimalno 50 bodova.

Kvantitativni dio ocjenjivanja će se temeljiti na sljedećim pokazateljima:

 1. EBITDA marža
 2. Koeficijent obrtaja ukupne imovine
 3. Odnos duga I kapitala
 4. Koeficijent tekuće likvidnosti

Neovisni i stručni peteročlani žiri koji će izabrati najboljeg hrvatskog financijskog direktora čine:

 • Bernard Jakelić, Hrvatska udruga poslodavaca
 • Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu
 • Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije
 • Bojan Molnar, Deloitte
 • Edita Vlahović Žuvela, banka.hr

Pobjednika natječaja očekuju vrijedne nagrade:

 • trodnevni put u Bruxelles na Deloitteovu Next generation CFO akademiju
 • poslovno savjetovanje Deloittea u trajanju od 20 sati
 • predstavljanje putem banka.hr
 • priznanje u obliku statue

Proglašenje pobjednika će se održati 24. veljače 2016. godine u hotelu Esplanade Zagreb na 2. konferenciji CFO 2016.: Financije, biznis, inovacije.

Svi zainteresirani financijski direktori više informacija o samom natječaju  te mogućnostima prijave mogu saznati na web stranici Deloittea ili banka.hr ili se direktno javiti putem elektroničke pošte: [email protected] i/ili [email protected].

Pročitajte još:

Novosti

Pripajanjem Erste Factoringa banci klijentima će biti osigurana još kvalitetnija i efikasnija usluga u segmentu faktoringa, koji i dalje ostaje vrlo bitan segment u...

Novosti

Predsjednici uprava Adris grupe, mr. sc. Ante Vlahović, i HUP-a Zagreb, Anđelko Leko, potpisali su u Zagrebu ugovor o kupoprodaji udjela i strateškom partnerstvu.

DOP

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca predstavljeno je istraživanje kojeg je u srpnju i kolovozu 2017. na uzorku od 203 poduzeća provela DOBRA HRVATSKA – Poslovna...

Novosti

Erste & Steiermärkische Bank d.d. četvrti je put dokazala da je upravljanje ljudskim resursima jedan od ključnih elemenata njenog poslovanja, te je nagrađena prestižnim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.