Putovanja po mjeri

A La Carte Travel je turistička agencija koja na prvi pogled osvaja srca svojih putnika jer savršeno dobro zna kako spojiti udobnost organiziranog putovanja s osjećajem potpune slobode i užitkom istraživanja izvan utabanih staza. A La Carte Travel svojim klijentima, uz jedinstvena iskustva putovanja krojenih po mjeri, daje i potrebnu dozu bezbrižnosti. Lakše je opustiti se i uživati uz spoznaju da ste u sigurnim i iskusnim rukama kojima je cilj vaša potpuna sreća.

U A La Carteu su se specijalizirali za programe skrojene baš po mjeri putnika jer vjeruju da svatko zaslužuje doživjeti putovanje o kakvom sanja. Njihovi tailor made programi kroje se prema željama svakog klijenta, bez obzira radi li se o samo jednoj osobi ili grupi ljudi. Taj stav mijenja sva ustaljena pravila i putnicima daje jedinstvena iskustva i čarobne uspomene za cijeli život. Od romantičnih vjenčanja na čudesnim destinacijama, preko zadivljujućih tura koje nećete naći u turističkim vodičima egzotičnih destinacija, do preporuka što vidjeti i gdje jesti, sve je to plod dugogodišnjeg iskustva i istinske strasti za dobrim putovanjima.

Romantični dani u raju

A La Carteovo vjenčanje i medeni mjesec iz raja na egzotičnoj destinaciji san su mnogih zaljubljenih. Teško je zamisliti savršenije mjesto za najljepši dan u životu i slavlje ljubavi od bajkovitih Sejšela ili Mauricijusa. Uz potpuni odmor, kraljevski tretman i sav zamislivi luksuz hotela s pet zvjezdica, jahti i helikoptera, zaljubljeni par može biti potpuno opušten i bezbrižan jer se organizatori brinu za sve, od predivnih cvjetnih aranžmana i vašeg savršenog izgleda do svih formalnosti potrebnih za sklapanje braka. A La Carte čini predivnim i bezbrižnim vjenčanje iz bajke napisane po željama zaljubljenog para i medeni mjesec iz njihovih najljepših snova.

Putovanja iz snova

Posebno sjajan dio ponude ove agencije koja se trudi ugoditi svakom svom klijentu je organizacija odlazaka djece i mladih na tečajeve stranih jezika u inozemstvo. Svaki roditelj zna koliko je važno da su djeca dobro zbrinuta i da uče jezik na najkvalitetniji mogući način te da im je boravak u inozemstvu siguran, zabavan i koristan. I djeca zaslužuju svoje putovanje iz snova čije će uspomene čuvati cijeli život, a roditelji zaslužuju biti bez brige i znati da je organizacija tog putovanja u najsigurnijim brižnim rukama.

U ponudi su programi vrlo cijenjenih škola engleskog jezika u kozmopolitskom Londonu i opuštenom Dublinu. I Njemački se jezik uči na najboljim zamislivim mjestima: u carskoj prijestolnici Beču ili umjetničkom Berlinu koji ovih godina doživljava zadivljujući procvat. Đaci uče njemački i upoznaju Njemačku, a škola i smještaj su u samom središtu grada, Berlin-Mitte, u koji i odrasli rado otputuju upiti kreativnu urbanu atmosferu.

Zaljubljenici u daleka putovanja i egzotične krajeve mogu uživati u potpunom odmoru na rajskom Baliju. Bali je otok bogova, umjetnika, hinduizma, rižinih polja, čarobnih pješčanih plaža i toplog mora. Božanstvena destinacija za istinski odmor i duboku relaksaciju, prilagođena putniku i savršena u svojoj jednostavnosti. Obožavatelji mira i potpunog odmora, ovdje to mogu pronaći. Dodatno oduševljenje izazivaju i najpovoljnije cijene na tržištu koje prate baš ovu egzotičnu ponudu. Ako već dugo maštate o Baliju, ovo je životna prilika koju trebate iskoristiti.

San o putovanjima

Sandra Biljan, vlasnica i direktorica agencije, je izjavila: „Mi stvarno volimo odlična putovanja! Putovanja su prelijep dio života, a mi smo tu kako bi ona bila još čarobnija, jednostavnija i sigurnija. Naš način je prilagoditi se baš svakom zaljubljeniku u otkrivanje svijeta, pružiti individualni pristup i omogućiti prvoklasno iskustvo. Vjerujemo da kod putovanja ništa nije nemoguće i svaki dan iznova to i dokazujemo.“

A La Carte Travel je za Sandru Biljan bio profesionalni san koji je prije pet godina i ostvarila. Oduvijek zaljubljena u putovanja, nikad nije imala dilemu oko buduće profesije: od odabira Hotelijersko-turističke srednje škole, preko studija Turizma i hotelijerstva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i gotovo dvadeset godina blistave karijere u najznačajnijim turističkim agencijama ovih prostora. Prošla je i naučila baš sve i velikoj ljubavi pridodala veliko znanje. Sada živi svoju filozofiju jedinstvenih putovanja, a o njezinoj se agenciji priča zbog vrhunske profesionalne usluge i putovanja koja se ne mogu usporediti ni s čim drugim.

Podijeli

Odgovori

Top