Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ranko Ostojić: Policija napokon dobiva automobile potrebne za rad [VIDEO]

Policija napokon dobiva automobile koji joj trebaju za rad, rekao je danas potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na upite u povodu nabave 1581 vozila za državne institucije, među kojima je nabava luksuznih audija izazvala veliko negodovanje javnosti.

“Ponosan sam da policija napokon dobiva veliki kontingent automobila, potrebnih za njezin rad”, rekao je ministar unutarnjih poslova danas novinarima koji su tražili da komentira nabavu novih automobila za potrebe njegovog ministarstva te za državne dužnosnike.

Upitan što je s njegovim službenim automobilom rekao je da je taj automobil već ionako policijski te da ga, kao ministra i štićenu osobu voze policajci.

[infopunkt 7808 6]

Na pitanje novinara o rebalansu proračuna i mogućem Vladinom “planu B” ako Europska komisija ne usvoji plan Vlade, Ostojić je rekao: “Hrvatska Vlada ima takav plan, a kada će doći vrijeme biti ćete obaviješteni”.

Nećemo govoriti o “planu B” ako u ovom trenutku idemo na provedbu “plana A”, nastavio je dodavši da je obaveza smanjenja deficita za 7,7 milijardi kuna i da to nije jednostavan zadatak.

“Dugo i puno razgovaramo o tome i nadamo se da će nam to uspjeti kroz prvotni plan” rekao je Ostojić.

[infopunkt 7808 7]

Ministar Ranko Ostojić odgovorio je na pitanja novinara danas u Policijskoj akademiji, gdje je otvorio seminar “Rukovođenje i strateško planiranje na najvišoj rukovodnoj razini”.

[infopunkt 7808 5]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.