Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Raspisan natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj

Nagrade će se dodijeliti u šest kategorija: osoba godine, institucija/organizacija godine; građevina godine – novogradnja; građevina godine – rekonstrukcija; projekt godine te po prvi puta i za studentski projekt godine.

Obnovljivi izvori energije

Tri organizacije okupljene u kampanju OBNOVIMO HRVATSKU drugu godinu zaredom raspisale su natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj, koji je prije nekoliko godina inicirao Hrvatski savjet za zelenu gradnju.

 

Otvoren je do 31.10., a mogu se prijaviti svi koji su u prethodnom razdoblju doprinijeli zelenoj gradnji i održivom razvoju.

 

Nagrade će se dodijeliti u šest kategorija: osoba godine, institucija/organizacija godine; građevina godine – novogradnja; građevina godine – rekonstrukcija; projekt godine te po prvi puta i za studentski projekt godine.

Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe iz Hrvatske koje su se u razdoblju od 1. listopada 2018. do 19. kolovoza 2019. istaknule na području zelene gradnje i održivog razvoja.

Ovim se nagradama želi odati priznanje za izvrsnost i postignuća na području zelene gradnje i održivog razvoja, a cilj nagrada je podizanje ugleda struke u široj i stručnoj javnosti, promicanje izvrsnosti, stalno unapređenje načela dobroga poslovanja i cirkularnog gospodarstva, a sve kako bi očuvali okoliš i podigli kvalitetu života ljudi.

Odluke o nagradi donijet će povjerenstvo kojeg čini 11 stručnjaka za zelenu gradnju i održivi razvoj.

Natječaj je otvoren do 31.10.2019. a nagrade će biti dodijeljene u prosincu na posebnoj svečanosti.

Više informacija može se pronaći na mrežnim stranicama organizacija.

Pročitajte još:

Edukacija

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu

DOP

Za daljnje, još kvalitetnije djelovanje u provođenju postavljenih kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, potreban je integrirani pristup svih poslovnih funkcija te je Uprava Saponije imenovala...

DOP

Ni sektor vina i vinogradarstva nije pošteđen promjena.

DOP

Godišnja nagrada za zelenu gradnju i održivi razvoj ustanovljena je s glavnim ciljem podizanja ugleda struke u široj i stručnoj javnosti, promicanja izvrsnosti na području...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.