Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Uncategorized

Rast kroz inovacije i suradnju

Odjel Bosch Power Tools uspješno je na tržište plasirao sveukupno više od 100 novih proizvoda 2019. godine, čime je još jednom pokazao svoju snagu u pogledu inovacija.

bosch

Odjel Bosch Power Tools uspješno je na tržište plasirao sveukupno više od 100 novih proizvoda 2019. godine, čime je još jednom pokazao svoju snagu u pogledu inovacija. Temelj tih inovacija dosljedan je fokus na potrebe korisnika. Korisnici koji su kućni majstori žele se ostvariti u svojem domu i vrtu i upravo su za njih namijenjene inovacije kao što su EasyCurvSander 12, koji omogućuje brušenje ravnih, okruglih i zakrivljenih površina ili AdvancedCut 18, koji sadržava tehnologiju NanoBlade za raznoliko piljenje gotovo bez vibracija. Još je jedan primjer Atino iz asortimana mjernih alata – inovativan linijski laser s integriranim metrom. Za ljude i struke učinkovitost i djelotvornost najvažniji su čimbenici i upravo su ti kriteriji temelj razvoja proizvoda. Postojeći primjeri toga uključuju bežične alate Biturbo, koji sada pružaju razinu učinka koja je prethodno bila moguća samo uporabom žičnih alata, kao i dodatno proširenje sustava za brzu izmjenu X-Lock, koji korisnicima omogućuje uštedu vremena i sigurniji rad zbog jednostavnog sustava izmjene bez uporabe alata. „Inovacije jesu te će i dalje biti temelj našeg uspjeha. Nudimo stručnost koju smo stjecali desetljećima razvojem i proizvodnjom inovativnih električnih alata, vrtnih alata, mjernih alata i pribora. Ona će također biti važan čimbenik za naš rast u budućnosti”, izjavio je Henk Becker, predsjednik društva Robert Bosch Power Tools GmbH. „Naši su planovi za proizvodnju u sljedećih nekoliko godina puni inovacija. Na tržište ćemo plasirati velik broj proizvoda.”

Odjel Bosch Power Tools zapravo ide jedan korak dalje: odjel je ostvario novu prekretnicu te se otvara drugim proizvođačima u pogledu uporabe akumulatora i punjača. Razvoj situacije u posljednjih nekoliko godina pokazao je da bežični električni alati i vrtni alati postaju sve važniji. To se može pripisati činjenici da su mnogo praktičniji od žičnih alata. Dosad samo jedna potreba korisnika nije zadovoljena: kompatibilnost između alata i akumulatora različitih proizvođača. Odjel Bosch Power Tools sada je dao odgovor na to tako što je svoju platformu za akumulatore od 18 V odjela Home & Garden učinio dostupnom drugim proizvođačima.

Zajedno s društvom Gardena odjel je stvorio sustav Power for All Alliance posebno za uporabu u domu i oko njega: u budućnosti će električne alate, vrtne alate i kućanske aparate iz Boscha, kao i proizvode pod nazivima robnih marki Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner i Rapid moći pokretati isti akumulator od 18 V. Na taj će način korisnici uštedjeti novac, prostor i vrijeme kada kupe proizvode iz asortimana Power for All Alliance u budućnosti. Hrpa nekompatibilnih akumulatora i punjača različitih robnih marki postat će stvar prošlosti. Zajednički je cilj korisnicima ponuditi najveći sustav za akumulatore kojim se objedinjuju različite robne marke te s time i najveće područje primjene za njihov dom. Budući da se broj partnerskih društava uključenih u sustav Alliance neprestano povećava, korisnicima će se na taj način pružiti još veća raznovrsnost primjene – a time i povećana fleksibilnost.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.