Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

RBA i u godini tranzicije nositelj statusa Poslodavac Partner!

Raiffeisenbank Austria d.d. četvrti je put nagrađena prestižnim certifikatom Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama za kvalitetu procesa upravljanja ljudskim resursima.

Raiffeisenbank Austria d.d. četvrti je put nagrađena prestižnim certifikatom Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama za kvalitetu procesa upravljanja ljudskim resursima. Na svečanoj dodjeli u prostorijama Banke Certifikat je Ireni Bašić Štefanić, direktorici Upravljanja ljudskim i organizacijskim potencijalom, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

Raiffeisenbank Austria je postigla odličan rezultat u području Strategije zbog dobre organiziranosti i razrađene strategije ljudskih resursa, te pozicioniranja Odjela ljudskih resursa kao strateškog partnera Upravi u svim inicijativama transformacije koja je bila na snazi tijekom 2018. u svrhu implementacije novog poslovnog i operativnog modela.

Pomak se vidi i u nastavku revitalizacije sustava upravljanja radnom uspješnošću i uvođenju novih specifikacija radnih mjesta te u dodatnim ulaganjima u edukacije zaposlenika što je posebno zahtjevno uz provođenje procesa digitalizacije, transformacije procesa i kreiranja agilnih timova. RBA kontinuirano radi na povećanju broja sati usavršavanja i ulaganja u zaposlenike i osigurava dostupnost edukacija svim zaposlenicima u svrhu povećavanja kompetencija svojih zaposlenika.

RBA je zadržala u izazovnom okruženju change managementa i odlične prakse u području Odnosa prema zaposlenicima kroz razrađene programe brige za zaposlenike, kvalitetno postavljene programe koji potiču davanje sugestija, te različite oblike dostupnih fleksibilnih radnih aranžmana.

 „Veseli nas da smo i ove godine ostvarili pomak u nekoliko područja, kao i u ukupnoj ocjeni kvalitete procesa upravljanja ljudskim potencijalima. Iako kontinuirano ostvarujemo iznadprosječne rezultate, svake godine si podižemo ljestvicu i lijep je osjećaj kada struka te napore prepozna i pohvali. Područja u kojima smo ostvarili pozitivne pomake ukazuju na trendove koje prepoznajemo na globalnom tržištu i na koje pokušavamo odgovoriti kroz redizajn i unaprjeđenje naših procesa. Primarno su to drugačiji dizajn organizacije kako bi se stvorili uvjeti za drugačiji, agilni načina rada, zatim edukacija i razvoj zaposlenika kako bi bili spremni raditi na drugačiji način te revitalizacija i fleksibilizacija sustava upravljanja radnim učinkom.“, istaknula je Irena Bašić Štefanić, direktorica Upravljanja ljudskim i organizacijskim potencijalom.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.