Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Regionalni sajam poslova otkrio najpoželjnije poslodavce

Tijekom 5 dana trajanja, sajam je zabilježio preko 520.000 posjeta, a ostvareno je gotovo 40.000 prijava na oglašena radna mjesta

Od 17. do 21. listopada održan je Regionalni sajam poslova, najveći online sajam poslova u Hrvatskoj i regiji, na kojem se ove godine predstavilo više od 150 poslodavaca iz Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije s preko 1150 oglasa za slobodna radna mjesta. 

Sajam već tradicionalno organizira vodeći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Sjeverna Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

OTP banka, Kaufland i Jysk najzanimljiviji posloprimcima

Tijekom 5 dana trajanja, sajam je zabilježio preko 520.000 posjeta, a ostvareno je gotovo 40.000 prijava na oglašena radna mjesta.

Što se tiče sadržaja sajma i štandova poslodavaca, isti su zabilježili 3.840.000 pregleda stranica.

Izlagači u Hrvatskoj ostvarili su preko 180.000 posjeta i više od 5.000 prijava na oglase za posao. Također, veliki broj posjetitelja stupio je u direktni kontakt s poslodavcem putem online chata s ciljem upoznavanja budućeg potencijalnog radnog okruženja.

Najposjećeniji štandovi u Hrvatskoj su OTP banka, Kaufland i Jysk, dok su na razini cijelog sajma najviše posjetitelja privukli štandovi tvrtki – Jysk, Kaufland i Metro.

MojPosao.net

Pročitajte još:

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.