Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Reklamne agencije, prijavite se!

Otvorene su prijave za BalCannes, reviju najboljih reklamnih agencija u regiji. Do 1. rujna 2016. godine na BalCannes se mogu prijaviti sve reklamne agencije koje time dobivaju jedinstvenu priliku predstaviti se tisućama oglašivača, potencijalnih klijenata, marketinških i komunikacijskih stručnjaka iz regije te za najorginalnije projekte, po prvi puta od početka BalCannes revije, osvojiti i BalCannes prestižne nagrade koje će im dodijeliti žiri oglašivača.

‘Ove godine, oglašivači odabiru najbolji projekt i najbolju agenciju BalCannesa. Žiri sastavljen od oglašivača odlučivat će o najoriginalnijim projektima BalCannesa i kreirati pregled 25 najboljih u regiji’, pojašnjava Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e.

Iako najavljuju novosti, organizatori BalCannesa HURA (Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival ne mijenjaju osnovni koncept same revije pa će tako i ove godine svi prijavljeni radovi tijekom cijele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama (www.balcannes.com), dok će najuspješniji među njima kreirati pregled najboljih 25 projekata regije, što je jedinstvena prilika koju nudi BalCannes, kao i prezentacija na glavnoj pozornici Weekenda.

‘Svake godine donosimo svjež pogled na industriju i obogaćujemo program informirajući sve veći broj sudionika i posjetitelja o najnovijim trendovima i inovacijama u područjima komunikacija, marketinga i medija. BalCannes se kroz godine etablirao kao vrijedan dio Weekenda koji uvijek iznova donosi zanimljiv sadržaj svim našim sudionicima, a novosti koje se pripremaju za ovogodišnje izdanje dodatno će obogatiti naš program’,  poručio je direktor festivala Tomo Ricov.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresirane agencije i provode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

Uz BalCannes na Weekend Media Festivalu održat će se i SoMo Borac, najvažnije okupljanje digitalnih profesionalaca koji će također nagraditi najbolje regionalne digitalne projekte.

Podsjetimo, deveto izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održat će od 22. do 25. rujna u prostoru stare tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe, a i ove godine donosi pregršt novih, poslovnih tema s više od 120 govornika, oko 4 000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, približno 350 studenata i gotovo 600 akreditiranih novinara  koji će moći uživati u obilju zanimljivih i aktualnih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija iz svijeta medija, PR-a, marketinga i cijele komunikacijske industrije.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.