Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

ROS Retail Outlet Shopping preuzeo upravljanje M3 Outletom Polgár u Mađarskoj

ROS Retail Outlet Shopping sa sjedištem u Beču utemeljen je 2011. godine, u Mađarskoj je prisutan od 2016. gdje upravlja najvećim outlet centrom Premium Outlet Budapest, dok u Hrvatskoj upravlja Designer Outletom Croatia.

ROS Retail Outlet Shopping, tvrtka specijalizirana za designer outlete i ostale inovativne outlet maloprodajne formate, od 1. listopada preuzima upravljanje M3 Outletom Polgár, omiljenim prodajnim centrom u istočnoj Mađarskoj.

M3 Outlet Polgár, površine veće od 10.000 četvornih metara otvoren je 2008.godine i ima 34 trgovine s više od 100 svjetskih modnih i sportskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Puma, Gant, Geox, Triumph, Tom Tailor i mnogi drugi. Kao i u ostalim outlet centrima popusti od 30 do 70% aktualni su tijekom cijele godine.

M3 Outlet Polgár nalazi se na samo 90 minuta vožnje i od glavnog grada Budimpešte, kao i susjednih zemalja Ukrajine, Rumunjske i Slovačke te ima doseg od 2,5 milijuna stanovnika.

ROS Retail Outlet Shopping sa sjedištem u Beču utemeljen je 2011. godine, u Mađarskoj je prisutan od 2016. gdje upravlja najvećim outlet centrom Premium Outlet Budapest, dok u Hrvatskoj upravlja Designer Outletom Croatia.

“Sretni smo što smo u portfelj ROS-a dodali novu lokaciju i ojačali svoju poziciju na mađarskom tržištu. Uvjereni smo da ćemo M3 Outlet Polgár učiniti još popularnijom shopping destinacijom Mađarima, ali i posjetiteljima iz susjednih zemalja, baš kao što smo to činili u Premier Outletu Budapest” – istaknuo je Thomas Reichenauer, suosnivač i izvršni direktor tvrtke ROS Retail Outlet Shopping.

Upravo je ona šesti najveći operater u Europi i te se pokazala  kao jedna od najboljih u svladavanju izazova koje nam je donijela pandemija Covid-19. ROS Retail Outlet Shopping trenutačno upravlja s 11 centara i nastavlja daljnji razvoj projekata u Poljskoj, Francuskoj i Španjolskoj.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Lifestyle

Posla ima previše, plaće su manje, otkazi su postali kao dobar dan, a tenzije zbog situacije, k tome dodajte i globalnu situaciju pandemije, neminovne...

Novosti

Najveća odluka koju kompanija donosi upravo ona o imenovanju menadžera.

Ekonomija

Ciljevi rada UTIL-a su smanjenje troškova poslovanja industrije i održivi rast u skladu s ciljevima održivog razvoja poslovanja te unapređenje poslovnog i zakonodavnog okvira,...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.