Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ryanair pokreće čak 12 linija iz Zagreba

Iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država.

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair danas je na virtualnoj tiskovnoj konferenciji objavio novosti o letovima te kompanije za Hrvatsku, a svakako najvažnija vijest je dolazak Ryanaira u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman.

Kako je objavljeno, iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država. Tako će hrvatska metropola od srpnja biti povezana s Bruxellesom i Milanom, a od rujna s Parizom, Dortmundom, Frankfurtom, Karlsruheom, Memmingenom, Rimom, Podgoricom, Oslom, Göteborgom i Londonom.

Ryanair će bazirati četiri zrakoplova u Hrvatskoj, a tvrde da ulažu 200 milijuna dolara u zagrebačku bazu. Promet unutar Hrvatske zasad ne planiraju.

Ryanair će prometovati s novog putničkog terminala u Zagrebu, a iz hrvatske metropole će prvo prometovati Ryanairova sestrinska kompanija Lauda.

Na presici je izražena i nada da će Ryanair od ljeta 2022. uvesti još linija prema Zagrebu.

Izvor jutarnji.hr


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.