Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ryanair pokreće čak 12 linija iz Zagreba

Iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država.

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair danas je na virtualnoj tiskovnoj konferenciji objavio novosti o letovima te kompanije za Hrvatsku, a svakako najvažnija vijest je dolazak Ryanaira u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman.

Kako je objavljeno, iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država. Tako će hrvatska metropola od srpnja biti povezana s Bruxellesom i Milanom, a od rujna s Parizom, Dortmundom, Frankfurtom, Karlsruheom, Memmingenom, Rimom, Podgoricom, Oslom, Göteborgom i Londonom.

Ryanair će bazirati četiri zrakoplova u Hrvatskoj, a tvrde da ulažu 200 milijuna dolara u zagrebačku bazu. Promet unutar Hrvatske zasad ne planiraju.

Ryanair će prometovati s novog putničkog terminala u Zagrebu, a iz hrvatske metropole će prvo prometovati Ryanairova sestrinska kompanija Lauda.

Na presici je izražena i nada da će Ryanair od ljeta 2022. uvesti još linija prema Zagrebu.

Izvor jutarnji.hr

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.