Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ryanair pokreće čak 12 linija iz Zagreba

Iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država.

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair danas je na virtualnoj tiskovnoj konferenciji objavio novosti o letovima te kompanije za Hrvatsku, a svakako najvažnija vijest je dolazak Ryanaira u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman.

Kako je objavljeno, iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država. Tako će hrvatska metropola od srpnja biti povezana s Bruxellesom i Milanom, a od rujna s Parizom, Dortmundom, Frankfurtom, Karlsruheom, Memmingenom, Rimom, Podgoricom, Oslom, Göteborgom i Londonom.

Ryanair će bazirati četiri zrakoplova u Hrvatskoj, a tvrde da ulažu 200 milijuna dolara u zagrebačku bazu. Promet unutar Hrvatske zasad ne planiraju.

Ryanair će prometovati s novog putničkog terminala u Zagrebu, a iz hrvatske metropole će prvo prometovati Ryanairova sestrinska kompanija Lauda.

Na presici je izražena i nada da će Ryanair od ljeta 2022. uvesti još linija prema Zagrebu.

Izvor jutarnji.hr

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.