Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Samo 10% zaposlenika veseli se svakodnevnom odlasku na posao

Velikoj većini zaposlenika je u organizaciji u kojoj rade izrazito važna prilika za rast i napredak. To je jedan od glavnih razloga zašto se odluče ostati na poslu na kojem se nalaze.

Velikoj većini zaposlenika je u organizaciji u kojoj rade izrazito važna prilika za rast i napredak. To je jedan od glavnih razloga zašto se odluče ostati na poslu na kojem se nalaze.

Ponekad povišica nije čimbenik koji može motivirati zaposlenike da bolje obavljaju svoj posao i više se angažiraju oko svojih radnih zadataka. Nematerijalne beneficije su ono što pokreće i motivira sve veći broj radnika. Mogu li poslodavci povećati broj zaposlenika koji se vesele svakodnevnom odlasku na posao? Mogu, i to ne nužno s povišicama. Zaposlenike možete angažirati na razne načine kako bi kvalitetnije i predanije pristupili svojim radnim zadacima:

1. Neka radno okruženje bude zabavno – Visokih 90% zaposlenika kaže kako je zabavno i opušteno radno okruženje izrazito motivirajuće.

2. Prepoznajte naporan rad pojedinaca – Više od 80% zaposlenih kaže kako je pohvala za njihov naporan rad bolje od ikakve materijalne nagrade

3. Prilika za rast – Velikoj većini zaposlenika je u organizaciji u kojoj rade izrazito važna prilika za rast i napredak. To je jedan od glavnih razloga zašto se odluče ostati na poslu na kojem se nalaze.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.