Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Sara Brenner nova generalna direktorica Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas

Sara Brenner se pridružuje timu s više od desetljeća iskustva u hotelskoj industriji i međunarodnim iskustvom stečenim u vodećim svjetskim luksuznim hotelskim kompanijama, uključujući Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Marriott International Luxury Brands i Small Luxury Hotels of the World.

Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas, luksuzni hotel s pet zvjezdica brenda Lošinj Hotels & Villas i član prestižnog lanca Small Luxury Hotels of the World, predstavio je novu generalnu direktoricu, Saru Brenner. Sara Brenner se pridružuje timu s više od desetljeća iskustva u hotelskoj industriji i međunarodnim iskustvom stečenim u vodećim svjetskim luksuznim hotelskim kompanijama, uključujući Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Marriott International Luxury Brands i Small Luxury Hotels of the World.

Brenner je karijeru u hotelijerstvu započela 2012. kao voditeljica međunarodne prodaje za hotele Sunčani Hvar na otoku Hvaru, nakon čega su uslijedile tri godine na istoj poziciji u Valamar Hotels & Resorts. Svoje hoteljersko putovanje nastavila je u Beču kao Account Director u Hotelu Imperial portfelja Luxury Collection, a bila je i direktorica prodaje i marketinga još jednog člana organizacije Small Luxury Hotels of the World, San Canzian Village & Hotel u Hrvatskoj. Nakon toga, provela je tri godine kao direktorica prodaje u Luxury Collection Hotelu Matild Palace u Budimpešti, a potom je obnašala dužnost upravitelja investicija u hotelijerstvu za Arnold Investments, privatnu investicijsku brokersku tvrtku specijaliziranu za prodaju investicijskih nekretnina u Europi. Svaka od ovih uloga bila je ključna za njeno imenovanje generalne direktorice Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas.

Sara Brenner, generalna direktorica Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas

Lošinj Hotels & Villas me zaintrigirao zahvaljujući viziji vlasnika i novog menadžmenta, što me i motiviralo da budem dio transformacije brenda. Želim pomoći pozicionirati Lošinj na karti svjetskih luksuznih destinacija, gdje mu je i mjesto. Čast mi je biti dio ovog nevjerojatnog putovanja i pridružiti se timu te donijeti novu snagu, međunarodno iskustvo i znanje te svjetlu viziju razvoja luksuznog ugostiteljstva u Hrvatskoj“, istaknula je Sara Brenner, generalna direktorica Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas o svom imenovanju.

Brenner na Lošinj dolazi sa zavidnim dugogodišnjim iskustvom u otvaranju i pozicioniranju luksuznih hotela, uključujući razvoj brenda i prodajne strategije. Stečenim vještinama vođenja i isticanjem u održavanju odnosa s globalnim hotelskim brendovima i klijentima, preuzet će ulogu u stvaranju prepoznate lokalne tvrtke i predstaviti otok Lošinj i brend Lošinj Hotels & Villas kao autentično, lokalno iskustvo obogaćeno luksuznom i personaliziranom uslugom.

„Lošinj je mirno čudo u jadranskom prostranstvu, ali bit njegove ljepote nije u stagnaciji već u stalnoj transformaciji. Moja je vizija osigurati da naši gosti potpuno dožive ovo utočište koje se stalno razvija. U svijetu u kojem se način putovanja neprestano mijenja, naša je predanost prilagođavanju prilikama i inoviranju, osiguravajući da iskustvo Lošinja ostane ne samo relevantno, već i izvanredno”, zaključila je Brenner.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.