Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Upravljanje biznisom

Deset stranica koje morate proučiti ako želite vidljivu poziciju na webu

Optimalan položaj kompanije u tražilicama želja je svakog voditelja marketinga ili vlasnika kompanije.

Optimalan položaj kompanije u tražilicama želja je svakog voditelja marketinga ili vlasnika kompanije. Također, želje koje se postavljaju pred web-dizajnere i administratore često su nerealne – „biti prvi“ u tražilici kao preduvjet traži mnogo truda rada i znanja. Kako bismo vam olakšali utrku na tom dinamičnom tržištu, pronašli smo deset stranica koje nude korisne savjete o SEO marketingu, optimizaciji i dizajnu.

Quantum SEO Labs

Quantum SEO Labs je web-stranica posvećena SEO optimizaciji, za ozbiljne webmasterse i dizajnere. Blog se sastoji od marketinških alata, savjeta koji mogu biti korisni svima kojima je sveti cilj online-zarada.

Phoenixrealm

Phoenixrealm je web-stranica prekrivena temama koje su vezane uz SEO marketing i web dizajn, a sve skupa prezentira na informativan i jednostavan način.

TopRank

TopRank blog, osim SEO tema, sadržava mnoštvo informativnih članaka o digitalnom marketingu i odnosima s javnošću. SEO savjeti pomoći će vam u poboljšanju vlastita biznisa, obećanje je te stranice.

SEOptimise

SEOptimise je jedna od vodećih SEO agencija u Velikoj Britaniji. Korisnicima pomaže u unapređenju poslovanja, povećanju vidljivosti web-stranica na internetu, ali i online-prodaji.

Cre8pc

Cre8pc, osim tema vezanim uz SEO, uključuje i brojne informacije o stranicama koje korisnicima pomažu optimizirati i poboljšati online-poslovanje.

David Naylor

David Naylor je SEO stručnjak s trinaest godina iskustva u različitim industrijama. Često govori na konferencijama, predaje, a radio je sa svim vodećim tražilicama. Daveova stranica temelji se na analizama pretraživačkih rejtinga i makroindustrijskih trendova. Stranica se ažurira tri puta na tjedan.

Blogstorm

Blogstorm se ne ažurira često, ali kad se to dogodi, zaista vrijedi pogledati. Blog uključuje analize dobro upućenih SEO stručnjaka te razne druge strategije i istraživanja.

Search Engine Guide

Search Engine Guide u vlasništvu Jennifer Laycock jest edukacijska stranica najprihvatljivija malim poduzetnicima. Ona svojoj ciljanoj skupini, malim poduzetnicima, pokušava približiti i objasniti kako funkcionira marketing na globalnoj razini. Također, može se pronaći mnoštvo marketinških savjeta, kako prodrijeti do krajnjeg korisnika bez ijednog potrošenog novčića.

Conversation Marketing

Conversation Marketing predstavlja različite SEO strategije na domišljat, pomalo duhovit način. Strateški savjeti, know how članci i povremeno duhoviti postovi tu stranicu čine zanimljivom i vrijednom posjeta.

SEOchat

SEOchat, sama riječ govori dovoljno, a interakcija s ostalim korisnicima foruma i chata pomoći će vam prilikom konfiguracije vlastite stranice.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.