Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sindikati pripremili crvene kartone za Vladu [VIDEO]

Čelnici četiriju sindikalnih središnjica, Krešimir Sever, Mladen Novosel, Vilim Ribić i Damir Jakuš na međunarodni praznik rada Vladi će pokazati crveni karton.

Čelnici četiriju sindikalnih središnjica, Krešimir Sever, Mladen Novosel, Vilim Ribić i Damir Jakuš na međunarodni praznik rada Vladi će pokazati crveni karton.

“Ovdje jasno treba reći da mi ne prizivamo da se na vlast vrati HDZ, jer je njegova politika identična politici SDP-a. Postoje u ovoj državi pametni ljudi, ekonomisti od kojih su neki i politički angažirani, koji bi nas mogli izvući iz krize za dvije, a ne za 10 godina kako to priželjkuje premijer Milanović”, rekao je Vilim Ribić, predsjednik Matice sindikata Hrvatske.

[infopunkt 8098 6]

[infopunkt 8098 7]

Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih sindikata Hrvatske, poručio je da Vlada nije znala čitati znakove vremena i upozorenja koja su dolazila. “Oni su naprosto potrošili vrijeme građana. Što prije odete, bit će manja šteta”, poručio je podsjetivši na riječi ministra Miranda Mrsića koji je rekao da su tri osmice (osam sati rada, odmora i sna) mrtve.

[infopunkt 8098 3]

Damir Jakuš iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske podsjetio je da su tri osmice “stečeno civilizacijsko pravo koje se sada želi ukinuti zbog nesposobnosti vlasti i povećanja profita“.

[infopunkt 8098 5]

Tradicionalno obilježavanje 1. svibnja u organizaciji Nezavisnog hrvatskog sindikata, Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Matice hrvatskih sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske i ove godine održat će se u Maksimiru gdje će se dijeliti grah.

Sindikalisti će se okupiti već u 9 sati ujutro, ali u Radničkoj ulici gdje će se paljenjem lampaša obilježiti nestanak tvornica u toj nekadašnjoj radničkoj ulici. Također, zakazano je i snimanje milenijske fotografije. Nakon toga, povorka će se prema Maksimiru uputiti Držićevom i Šubićevom.

[infopunkt 8098 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.