Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sindikati pripremili crvene kartone za Vladu [VIDEO]

Čelnici četiriju sindikalnih središnjica, Krešimir Sever, Mladen Novosel, Vilim Ribić i Damir Jakuš na međunarodni praznik rada Vladi će pokazati crveni karton.

Čelnici četiriju sindikalnih središnjica, Krešimir Sever, Mladen Novosel, Vilim Ribić i Damir Jakuš na međunarodni praznik rada Vladi će pokazati crveni karton.

“Ovdje jasno treba reći da mi ne prizivamo da se na vlast vrati HDZ, jer je njegova politika identična politici SDP-a. Postoje u ovoj državi pametni ljudi, ekonomisti od kojih su neki i politički angažirani, koji bi nas mogli izvući iz krize za dvije, a ne za 10 godina kako to priželjkuje premijer Milanović”, rekao je Vilim Ribić, predsjednik Matice sindikata Hrvatske.

[infopunkt 8098 6]

[infopunkt 8098 7]

Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih sindikata Hrvatske, poručio je da Vlada nije znala čitati znakove vremena i upozorenja koja su dolazila. “Oni su naprosto potrošili vrijeme građana. Što prije odete, bit će manja šteta”, poručio je podsjetivši na riječi ministra Miranda Mrsića koji je rekao da su tri osmice (osam sati rada, odmora i sna) mrtve.

[infopunkt 8098 3]

Damir Jakuš iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske podsjetio je da su tri osmice “stečeno civilizacijsko pravo koje se sada želi ukinuti zbog nesposobnosti vlasti i povećanja profita“.

[infopunkt 8098 5]

Tradicionalno obilježavanje 1. svibnja u organizaciji Nezavisnog hrvatskog sindikata, Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Matice hrvatskih sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske i ove godine održat će se u Maksimiru gdje će se dijeliti grah.

Sindikalisti će se okupiti već u 9 sati ujutro, ali u Radničkoj ulici gdje će se paljenjem lampaša obilježiti nestanak tvornica u toj nekadašnjoj radničkoj ulici. Također, zakazano je i snimanje milenijske fotografije. Nakon toga, povorka će se prema Maksimiru uputiti Držićevom i Šubićevom.

[infopunkt 8098 2]

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Od sada je švicarski franak 6,39 kuna za obrtnike, poljoprivrednike i slobodna zanimanja. Sve se to dogodilo nakon što je Hrvatski sabor većinom glasova...

Novosti

Glavna skupština Đuro Đaković Holdinga donijela je odluku o povećanju temeljnog kapitala društva za najviše 194,22 milijuna kuna javnom ponudom dionica u tri kruga,...

Novosti

Vlasnik i direktor koncerna Agrokor Ivica Todorić izjavio je za slovensku televizijsku postaju Planet TV da će od Mercatora napraviti najuspješniju tvrtku u regiji...

Novosti

Prosječna mjesečna neto plaća u Sloveniji u travnju je iznosila 1000,80 eura, a bruto plaća 1531,17 eura, objavio je u ponedjeljak slovenski statistički zavod.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.