Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Skijanje jeftinije 30 posto i besplatno za umirovljenike [VIDEO]

Noćnim skijanjem, besplatnim za sve građane, sinoć je otvorena skijaška sezona 2014. na Sljemenu.

Noćnim skijanjem, besplatnim za sve građane, sinoć je otvorena skijaška sezona 2014. na Sljemenu.

“Sretan sam što će se u naredna dva mjeseca ovdje svakodnevno skijati i što će djeca do 15 godina to moći raditi besplatno kako ne bi, ovako kao ja, morali to učiti pod stare dane”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te dodao kako će ove godine cijene za skijanje na Sljemenu biti 30 posto jeftinije nego prošlu godinu.

“Odlučili smo 30 posto sniziti cijene svih karata i uvesti besplatno skijanje za klince do 15 godina. A ja ću ovdje reći, s obzirom da si ja taj luksuz mogu priuštiti, kao peti put izabrani gradonačelnik, da će i penzioneri ovdje skijati besplatno”, rekao je Bandić sinoć na Sljemenu.

[infopunkt 7725 2]

Uvjeti su idealni, potvrdio je direktor skijališta Drago Žiljak.

“Ja bih volio da se svi skijaju besplatno cijelu zimu, vjerujte mi, jer nije to ogroman novac koji mi zarađujemo. Što se mene tiče neka bude besplatno svaki dan i neka svaki dan bude 2000 ljudi. Daj Bože da napravimo novu žičaru i gondolu, jer Sljeme može biti skijalište, ne kao Austrija s kilometrima i kilometrima staza, ali ponekad ni veličina nije bitna”.

[infopunkt 7725 3]

Istom prilikom odlučeno je da će se noćno skijanje organizirati i subotom, tako da će noćno skijanje na Skijalištu Sljeme biti utorkom, četvrtkom i subotom.

Već ovu subotu, 01. veljače noćno skijanje je na rasporedu od 19:00 do 22:00 sata. Nova cijena noćne skijaške karte za odrasle iznosi 40,00 kuna.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.