Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Skup o budućnosti poduzetništva u Slavoniji i Baranji

Govornici i panelisti osvrnut će se na proteklih 15 godina, ali i govoriti o idućih 15 godina poduzetništva u Hrvatskoj.

U povodu 15. godišnjice časopisa Poduzetnik na Fakultetu agrobiotičkih znanosti u Osijeku (V. Preloga 1) u četvrtak 25. studenoga 2021. godine održat će se Poduzetnički stol „15 godina s vama“. Početak je u 10.30.

Govornici i panelisti osvrnut će se na proteklih 15 godina, ali i govoriti o idućih 15 godina poduzetništva u Hrvatskoj. Pritom će poseban naglasak staviti na poduzetništvo u Slavoniji i Baranji.

Istaknut će se i uloga mladih – kako onih koji bi tek mogli zakoračiti u poduzetništvo, tako i onih koji preuzimaju upravljanje obiteljskim poduzećima.

O novoj generaciji obiteljskih poduzetnika na temelju svojeg će iskustva pričati Mario Ravlić i Tin Viduka, a o izazovima na svojem poduzetničkom putu govorit će Bernarda Cecelja i Jasmina Krkić Poznić. Dario Marenić istaknut će vrijednost inovativnosti. Na koji način inovativna aplikacija AgriCon pomaže slavonskim poljoprivrednicima i građevinarima, ispričat će David Fruk, mladić iz Vrbanje koji je aplikaciju osmislio sa sestrom Martinom Fruk. U kakvoj su vezi poduzetnički mindset i nogomet, razotkrit će Nenad Bjelica i Mihael Žaper.

Poduzetnički stol uživo će moći pratiti 75 ljudi, a ostalim je zainteresiranima osiguran prijenos skupa putem YouTube kanala Poduzetnika.

Oni koji skup žele pratiti uživo, trebaju ispuniti internetsku prijavnicu te na skup ponijeti EU COVID potvrdu. Svi sudionici skupa moraju se pridržavati propisanih epidemioloških mjera.

Pročitajte još:

Edukacija

Četvrta konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u petak 3. prosinca 2021. godine s početkom u 9 sati.

Novosti

U Slavoniji i Baranji uspješno se razvijaju poljoprivreda, kontinentalni turizam i IT sektor, a velik potencijal ima i prerađivačka industrija.

Ekonomija

Kroz jedinstveno i inovativno događanje predstavljene su nove tehnologije u maritimnom sektoru, ciljevi i područja djelovanja Maritimnog inovacijskog klastera kao i nova online platforma...

Novosti

Podrška im je potrebna u pogledu informiranja i edukacije, to je potvrdilo 31,5% ispitanika, dok ih 28,3% posto treba podršku u pripremi, provedbi i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.