Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Slovenski GEN-I hrvatskim potrošačima jamči nižu cijenu struje i do 30 posto

GEN-I ugovorene cijene jamči najmanje do kraja 2015. godine pri čemu u tom razdoblju postoji mogućnost njihova daljnjeg smanjenja. Za promjenu dobavljača ne naplaćuju se nikakve naknade ili penali, a nema ni fizičke intervencije u mreži kao ni ugovornih ograničenja

GEN-I ugovorene cijene jamči najmanje do kraja 2015. godine pri čemu u tom razdoblju postoji mogućnost njihova daljnjeg smanjenja. Za promjenu dobavljača ne naplaćuju se nikakve naknade ili penali, a nema ni fizičke intervencije u mreži kao ni ugovornih ograničenja

Predstavnici slovenske tvrtke GEN-I najavili su na današnjoj konferenciji za novinare da će hrvatskim kućanstvima i malim poduzetnicima ponuditi cijene električne energije i do 30 posto povoljnije od HEP-ovih.

Prelazak kućanstava i poduzetnika na usluge GEN-I-a moguć je već danas, a oni koji se odluče kupovati struju od te tvrtke mogu računati na smanjenje stavki kod svih tarifa za najmanje deset posto u odnosu na HEP-ove, rekao je predsjednik Uprave te tvrtke Robert Golob.

Oni koji se do kraja srpnja odluče za GEN-I, do kraja godine imat će mogućnost smanjenja računa za struju i do 30 posto, kaže Golob.

Dodaje da GEN-I ugovorene cijene jamči najmanje do kraja 2015. godine pri čemu u tom razdoblju postoji mogućnost njihova daljnjeg smanjenja. Čelni čovjek GEN-I-a smatra pogrešnim dojam da je struja u Hrvatskoj jeftina.

“To samo tako izgleda, ali ima dovoljno prostora za smanjenje”, kaže Golob napominjući da je prošle godine struja u Hrvatskoj znatno poskupjela, a cijene na europskim burzama padaju pa se otvorila prilika za ulazak na tržište i profit.

Golob tvrdi da će domaćinstvo sa sadašnjom mjesečnom ratom za električnu energiju od 320 kuna, do kraja godine prihvati li ponudu GEN-I-a, uštedjeti 245 kuna, a koristi li struju za grijanje, 654 kune. Uštede za male poduzetnike po njegovim riječima dosežu sedam i pol tisuća kuna.

U planu GEN-I-a je sklapanje ugovora s 20 tisuća potrošača do kraja 2013. godine, a do kraja 2014. s 50 tisuća. U tri godine GEN-I želi zauzeti 17-postotni udjel na ukupnom hrvatskom tržištu električne energije, kaže Golob.

Naglašava da se za promjenu dobavljača ne naplaćuju nikakve naknade ili penali, a nema ni fizičke intervencije u mreži kao ni ugovornih ograničenja.

Slovenska tvrtka GEN-I najveći je dobavljač električne energije i zemnog plina u Sloveniji i jedan od vodećih trgovaca električnom energijom u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Električnom energijom i zemnim plinom opskrbljuje korisnike u Austriji, Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji, s ukupnim opsegom prodaje od 4,5 milijarde kilovat sati energije godišnje.

Na hrvatskom tržištu posluje od 2005. godine, s opskrbom više od 5.000 mjernih mjesta. Opskrbljuje tvrtke kao što su Konzum, Tisak, Mercator-H, Zdenka, Hespo, itd. Klijenti su mu i tijela gradske uprave u Zagrebu, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Novskoj, Rijeci, Vinkovcima te institucije poput fakulteta i studentskih centara.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.