Sony BRAVIA TV MASTER linija donosi ekskluzivni Netflix calibrated sistem i kvalitetu studijske produkcije u dnevnu sobu

Posljednjih godina svjedočili smo velikom napretku u tehnologiji koji je imao nezapamćen utjecaj na način konzumiranja televizijskog i filmskog sadržaja. Tvrtke Sony i Netflix predvodnici su u industriji u pogledu produkcije i distribucije sadržaja i surađuju direktno s umjetnicima da bi njihove priče prenijeli ljubiteljima zabave širom svijeta.

Obje tvrtke uložile su dosta truda u razvoj i podršku inovativnih tehnologija, kao što su 4K rezolucija slike, HDR i Dolby Atmos™ zvuk koji omogućava filmskim profesionalcima da autentično izraze svoju viziju gledateljima diljem svijeta.

 

 

Netflix calibrated sistem je dostupan ekskluzivno na novim AF9 OLED i ZF9 LCD televizorima Sony BRAVIA MASTER linije, a osigurava gledateljima iskustvo s kinematografskom vjerodostojnosti na Netflix platformi. Razvijen od strane stručnjaka tvrtke Sony zaduženih za kvalitetu slike te u suradnji sa znanstvenicima tvrtke Netflix koji se bave bojom, Netflix calibrated sistem pruža kvalitetu slike koji se približava kvaliteti profesionalnog zaslona u filmskom producentskom studiju.

S jednim jednostavnim podešavanjem, korisnici Netflix platforme mogu da uživaju u preciznim bojama i dinamičkom kontrastu – onako kako je umjetnik to i zamislio. Ove značajke se posebno ističu kad se gledaju vizualno spektakularne serije poput originalnog Netflix ostvarenja serije „Izgubljen u svemiru“ (Lost in Space) s nevjerojatnim pejzažima i likovima obavijenim atmosferskim osvjetljenjem.

Sony BRAVIA MASTER liniju čine dva nova televizora – AF9 OLED i ZF9 LCD. Uzimajući u obzir 50-godišnju tehničku stručnost tvrtke Sony u produkciji televizora, MASTER linija pruža najvišu razinu kvalitete slike koja je dostižna u kućnom okruženju. Ona dolazi s raznolikim pametnim karakteristikama i jedina je linija televizora koja nudi Netflix Calibrated sistem.

Podijeli

Odgovori

Top