Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

SPAR domaćim proizvođačima otvara vrata do kupaca

SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine su s iznimno širokom ponudom domaćih proizvoda iz svih dijelova Hrvatske.

OPG Tomislav Kuharić iz Vinipotoka, PG Orehovec iz Velikog Bukovca i OPG Ivan Palčić iz Vukovine proglašeni su najboljim OPG-ovima u sklopu projekta „OPG Zlata vrijedan“. Projekt je to koji osmu godinu za redom nagrađuje najbolje hrvatske poljoprivrednike. Kao ponosni pokrovitelj projekta, SPAR Hrvatska podržava domaću poljoprivrednu proizvodnju i podupire razvoj poduzetništva među malih obiteljskim gospodarstvima.    

„Ponosan sam što već više od 15 godina SPAR Hrvatska kontinuirano podupire male proizvođače i OPG-ove. Osim što su poljoprivrednici, oni su za nas pravi primjeri poduzetnika. Među njima ima onih koju su već više generacija u tom poslu, a ima i pravih startupa. Kao pravi poduzetnici, oni osim o proizvodnji, razmišljaju i o plasmanu svojih proizvoda. Istovremeno kupci žele lokalne proizvode, i to sve više, jer žele izvornu kvalitetu i prirodnost. Uz to imaju svijest kako kupovinom domaćih proizvoda čine dobro za hrvatsko selo i njegovu održivost. Upravo zbog toga SPAR na svojim policama ima najveću ponudu domaćih proizvoda“, poručio je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, Helmut Fenzl.

SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine su s iznimno širokom ponudom domaćih proizvoda, a od domaćih OPG-ova SPAR otkupljuje voće i povrće, jaja, mlijeko i mliječne proizvode, proizvode od tijesta, meso peradi, maslinova ulja i brojne druge proizvode iz svih dijelova Hrvatske. Osim kroz plasman proizvoda na policama SPAR i INTERSPAR trgovinama, SPAR proizvođačima pruža podršku i kroz komunikacijsku platformu „Da, domaće je!“ kojom se promoviraju domaće proizvođače i njihove proizvode. Tako SPAR trenutno surađuje s više od 400 malih, srednjih i velikih hrvatskih dobavljača, a taj broj se neprestano povećava.

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.