Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Spomenici Nacionalnog parka Krka – magične tvrđave

Projekt Discover Croatia – Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način – stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Projekt Discover Croatia - Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način - stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Serijal Discover Croatia – Exploring route, čiju produkciju u cijelosti potpisuju Dhar media i TouristarTV, predstavlja prvu epizodu Šibensko-kninske županije – priču iz druge perspektive o NP Krka, priču o putovanju kroz vrijeme, priču o nekoliko predivnih tvrđava pod restauratorskim okom NP Krka i Muzeja u Drnišu.

Burnum, Nečven, Trošenj i Ključica, od Rimljana, sve do plemićkih obitelji Šubić i Nelipića, koji su za sobom ostavili trag koji će vas zateći.

“Možda zato što je nedostupna, zato što je bila obasjana sa suncem u kamenitom kanjonu koji je okružuje ili jednostavno zato jer vam pogled na nju zaustavlja dah. Definitivno moj favorit, stoga ako ste u Nacionalnom parku Krka, obavezno je posjetite”, istaknula je Lea Brezar, direktorica Dhar medie i producentica projekta.

http://touristar.tv/_carousel_/key-monuments-national-park-krka-magical-fortresses/

Da podsjetimo, projekt Discover Croatia – Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način – stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Discover Croatia i iduće godine nastavlja sa novom sezonom, no sa drugačijom temom – Legends of Croatia.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Kao građanima modernog svijeta, znanje o tehnologiji postaje sve važnije

Lifestyle

Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstveni uvid u najpopularnije trendove.

Komentari

Formalne pritužbe na situaciju u kojoj Google u pretraživanjima daje prednost vlastitom servisu za usporedbu cijena, konkretno Google Shoppingu, počele su još prije 13...

Lifestyle

Google Karte će prikazati i onu koja je najštedljivija, ako slučajno nije i najbrža.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.