Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Spomenici Nacionalnog parka Krka – magične tvrđave

Projekt Discover Croatia – Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način – stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Projekt Discover Croatia - Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način - stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Serijal Discover Croatia – Exploring route, čiju produkciju u cijelosti potpisuju Dhar media i TouristarTV, predstavlja prvu epizodu Šibensko-kninske županije – priču iz druge perspektive o NP Krka, priču o putovanju kroz vrijeme, priču o nekoliko predivnih tvrđava pod restauratorskim okom NP Krka i Muzeja u Drnišu.

Burnum, Nečven, Trošenj i Ključica, od Rimljana, sve do plemićkih obitelji Šubić i Nelipića, koji su za sobom ostavili trag koji će vas zateći.

“Možda zato što je nedostupna, zato što je bila obasjana sa suncem u kamenitom kanjonu koji je okružuje ili jednostavno zato jer vam pogled na nju zaustavlja dah. Definitivno moj favorit, stoga ako ste u Nacionalnom parku Krka, obavezno je posjetite”, istaknula je Lea Brezar, direktorica Dhar medie i producentica projekta.

http://touristar.tv/_carousel_/key-monuments-national-park-krka-magical-fortresses/

Da podsjetimo, projekt Discover Croatia – Exploring Route za cilj ima brendiranje Hrvatske, no na malo drugačiji način – stvaranjem ambasadora i zanimljivih video sadržaja koji će biti djeljeni putem društvenih mreža na kojima i Touristar ima svoje profile (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube).

Discover Croatia i iduće godine nastavlja sa novom sezonom, no sa drugačijom temom – Legends of Croatia.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.