Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Stigao novi Gmail

Svi vi koji ste se tek danas vratili s produženog vikenda, a korisnici ste Gmaila, popularnog Googleovog e-mail servisa sigurno ste se iznednadili, nadam se ugodno. O čemu se radi?

Svi vi koji ste se tek danas vratili s produženog vikenda, a korisnici ste Gmaila, popularnog Googleovog e-mail servisa sigurno ste se iznednadili, nadam se ugodno. O čemu se radi?

Uskoro stiže nova verzija Gmaila, tekst je kojom smo najavili ono što se upravo i dogodilo- Google je i službeno u rad pustio novo Gmail sučelje.  Da je nešto novo vidjet ćete odmah nakon logiranja kada će vam se u donjem desnom kutu pojaviti prozorčić s upozorenjem: ‘prebaci na novi izgled’ . Jednim klikom na njega stiže obavijest: ‘Uskoro ćete biti automatski nadograđeni na novi izgled. Ako ga ne želite čekati, na novi se izgled možete prebaciti već danas’ .

Mi smo se  prebacili odmah i saznali više. Što je novo? Od poboljšanih razgovora do većih mogućnosti prilagodbi  i ažuriranja tema novi Gmail je moderniji i pregledniji.  Razgovori su preoblikovani tako da sadržaj poruka dođe u prvi plan, a slike profila omogućuju da samo jednim pogledom saznate s kim pričate.

Nove mogućnosti
Pozadinske teme donose kvalitetne fotografije. Možete odrediti koliko  poruka odjednom želite vidjeti na zaslonu odabirom jedne od tri opcije prikaza: komotno, ugodno ili kompaktno. Novi okvir za pretraživanje olakšava prilagodbu pretraživanja i pronalaženje upravo onoga što tražite. S istog mjesta možete izraditi i filter. Omogućen je novi način prebacivanja između pošte, kontakata i zadataka. Nova alatna traka uvijek je vidljiva, a prikazivat će samo gumbe koje trebate i kada ih trebate.


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.