Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Što kupiti za poklon? Ne brinite, tu je online registriranje za poklone

Američki online servis konačno će nas riješiti velikih dilema. Više ne morate razmišljati o tome što biste poklonili ili koji poklon vaši najdraži zaista žele, sve dileme za vas rješava – online registriranje za poklone koji je sve je popularniji u Americi. Možda nova ideja za biznis?

Američki online servis konačno će nas riješiti velikih dilema. Više ne morate razmišljati o tome što biste poklonili ili koji poklon vaši najdraži zaista žele, sve dileme za vas rješava - online registriranje za poklone koji je sve je popularniji u Americi. Možda nova ideja za biznis?

Amerikanci su osmislili još jednu zanimljivu, ali i korisnu online uslugu – online registriranje za poklone. Velika je to promjena i olakšanje za one koji daruju jer to znači da više ne moraju razmišljati o tome što bi primatelj poklona zaista želio

Online registriranje za poklone sve je popularnije u Americi pogotovo među mladim parovima koji pripremaju vjenčanje i budućim majkama.

Evo kako usluga funkcionira. Mladenka, ili buduća majka, dođu u lokalnu robnu kuću, i registriraju se. Ako im se sviđa određeni pribor za jelo, jastuci, ili pak neki posebni krevetić za bebu, oni će te stvari staviti na svoju listu želja, a potom reći svojim prijateljima u kojoj su se trgovini registrirali.

Postavite na internet svoju listu želja

Glas Amerike otkriva da se ovakva vrsta usluge brzo raširila. Jer, sada se možete registrirati na internetu za sve vrste poklona, za bebu i vjenčanja, maturu, praznike, pa čak i umirovljenja.

Čak i kada se ne radi o nekoj posebnoj prilici, možete se registrirati i napraviti vašu listu želja, u slučaju da vas netko odluči darivati. Možete ih postaviti na internet, gdje ih svi mogu naći, i uključiti recimo zaslon za kamin koji ste oduvijek željeli, ili rijetki film kojeg želite pogledati, ili pak vrlo skupi foto aparat.

Obzirom da budućnost hrvatske i regionalne maloprodaje leži u online trgovini, možda je baš pravo vrijeme da pokrenete svoj online biznis!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.